Back to Question Center
0

Semalt kuvaa videomarkkinoinnin perimmäisiä etuja

1 answers:
Asiakirjan

Jotkut yritykset eivät luo videosisältöä verkkosivustoilleen ja sosiaalisen median alustoille. Hakukoneoptimointi (SEO) -asiantuntijat pitävät usein videoita ohimenevänä suuntauksena, joka ei ole tärkeä organisaation toiminnan tehostamiseksi. Lisäksi näiden yritysten johtajat ajattelevat, että säännöllinen videoiden tuotanto on kallista toimintaa - race hats perth wa. On myös se pelko, että monet asiakkaat eivät ehkä näe videoita. Nämä väärinkäsitykset videomarkkinoinnista vaikuttavat kielteisesti liiketoiminnan suorituskykyyn.

Michael Ranman Semalt Digital Services -yrityksen menestystekijä kuvastaa kolmea liiketoiminnan tärkeimpien videoiden etuja.

  1. Tehokkaat SEO-mahdollisuudet

SEO on tärkeä online-markkinointistrategia, jota pienet ja keskisuuret yritykset tarvitsevat. Digitaalisen tiimin pitäisi kuitenkin olla pätevä, koska SEO-kenttä on dynaaminen. Digitaalisen markkinoinnin sääntöjä tarkistetaan säännöllisesti. Google, suurin hakukone, jatkaa uusien hakumenettelyjen käyttöönottoa, jonka toimivaltaiset digitaaliset markkinointitiimit ymmärtävät. Pk-yritysten johtajien on kuitenkin tärkeää ymmärtää, että sopiva videosisältö voi parantaa SEO-strategiaa.

Videotiedosto täydentää tekstejä ja kuvia SEO-prosessissa. Videot jakautuvat todennäköisemmin sosiaalisessa mediassa (Facebook, WhatsApp ja Instagram) kuin artikkelin tai blogin linkkejä..Suuri jakoprosentti parantaa SEO-sijoitusta ja mahdollistaa asiakkaiden tavoitteen saavuttamisen. Videosisällön suorituskykyä voidaan parantaa käyttämällä otsikkoa, jolla on tehokkaita avainsanoja. Yritysten tulisi kehittää ja käyttää enemmän video-sisältöä SEO-prosessin aikana houkutellakseen enemmän asiakkaiden liikennettä.

  1. Sosiaalinen sitoutuminen

Pienet ja keskisuuret yritysten omistajat käyttävät sosiaalista mediaa vuorovaikutuksessa kohdennettujen asiakkaiden kanssa. Käytä sosiaalista mediaa markkinoimaan uusia tuotteita asiakkaille. Liiketoiminnan johtajat saavat myös tärkeitä palautetta tuotteidensa laadusta asiakkailta, jotka käyttävät sosiaalisen median viestintää. Onnistuneiden yritysten on julkaistava säännöllisesti uusi markkinointisisällö ja vastattava tehokkaasti seuraajien kysymyksiin ja kyselyihin.

Esittelyssä videomateriaali yrityksen sosiaalisessa mediassa, sähköposteissa ja verkkosivuilla parantaa SEO-strategiaa, parantaa brändin tuntemusta ja sitoutuu kohderyhmään. Julkaisemalla videoita sosiaalisessa mediassa yritys avaa markkinointisisällön jakamista varten. Korkea jakamisnopeus parantaa kuvaa ja liiketoiminnan tuotemerkkiä, varsinkin jos video menee virusperäiseksi.

  1. Liiketoiminnan tuotteiden ja palveluiden myynti

Videotiedosto on tehokas markkinointi- ja myyntityökalu. Videoiden käyttäminen yritysten leimojen luomiseen ja videoiden liittäminen sähköposteihin parantaa yrityksen myyntistrategiaa. Älykkäät markkinoijat ymmärtävät, että internetin käyttäjien ostopäätöksiin vaikuttaa vaaliminen. Yritysten omistajien ja johtajien on ymmärrettävä, että kasvatetut johdot tuottavat noin 20% enemmän myyntimahdollisuuksia kuin ei-vaurioituneita. Videotiedosto vaikuttaa ja ohjaa johtaa tekemään ostopäätöksen. Esimerkiksi tuotemallit voivat parantaa myyntiä havainnollistamalla tuotteen etuja kohdennetuille asiakkaille.

Video on erinomainen sisältö, joka on laajalti jaettu verkossa. Siksi on tärkeää käyttää videoita myyntiin ja lyijynviljelyyn. Sijoittaminen SEO-sisältöön ja online-markkinointistrategiaan on yksi parhaista päätöksistä, joita yrittäjä tai yritysjohtajat voivat tehdä.

November 27, 2017