Back to Question Center
0

Semalt määrittelee 5 myyttejä, jotka vahingoittavat SEO maine

1 answers:

Vaikka SEO-käytännöt edistävät puolustavaa itsehaku- ja taustatutkimuksia, sinäyllättää joitain parhaita tuloksia, jotka tulevat esiin, kun haet termin "SEO". Itse asiassa Google automaattisesti autosuggests negatiivisiakommentit vieressä sana SEO. Tämä johtaa siihen, että tämä käytäntö on ansainnut itselleen negatiivisen maineen - bingo knights.

Lähinnä SEO helpottaa automaattisten hakukonerobottien ja hämähäkkien pääsyäweb-sivu, tulkitsee sen todellisen tarkoituksen ja merkityksen ja lopulta indeksoi sen sisällön etsimään tulevia viittauksia varten. Tämä järjestäytymisprosessiweb-sivuilla on nopea ja kätevä hakukoneiden käyttäjille ja hakukoneille, koska se voi tuottaa asiaankuuluvia hakutuloksia atietyn hakulausekkeen.

Artem Abgarian, johtava asiantuntija Semalt Digital Services, selittää missä SEO on huono maine.

1. Ei-toivottuja sähköpostiviestejä

SEO on uusi ja kasvava harjoitteluala, joka houkuttelee aloittelijoita ja oppijoita. Vuonnayritystoimintaan, nämä aloittelijat kohdistavat yrityksiä ja suosittuja ihmisiä kymmeniin ei-toivottuihin sähköposteihin, jotka päätyvät roskapostiksi postilaatikkoonsaviikoittain. Se, miten useimmat väittävät olevansa asiantuntijoita, esittää heidät petollisiksi ja vilpillisiksi yksilöiksimarketti. Useimmissa tapauksissa sähköpostit lupaavat korjata liian monta ongelmaa kohdeyrityksille, jotka uskovat. Sattuu myös, että jotkut näistäitseilmoitetut SEO asiantuntijat ovat todellakin huijareita.

2..Täytettävät avainsanat

Avainsana on SEO-perusta. Käytä sitä hyvin ja ansaitse haluamasi tulokset. Sisäänsama asia, tarkoituksellisesti tai viattomasti toistaa ja täyttää avainsanoja manipuloimaan hakukyselyn tuloksia raskailla rangaistuksilla ja vahingoittaatarkoituksena on hyväksyä SEO. Avainsanan tiheys artikkelissa on oltava aivan niin kuin riittävän edullisen sijoituksen saavuttamiseksi ja välttämiseksirangaistus hakukoneista.

3. Peittäminen ja oviaukot

Tämä laskentatavan tuottava käytäntö merkitsee HTML - koodien käyttöä sisällölletietty asia, jonka tarkoituksena on manipuloida indeksointia ja sijoittamista. Kun käyttäjä napsauttaa linkkiä tai sivua, heidät ohjataan toiseen sidottomiinsivuston varsinaiselle sisällölle, joten niitä käytetään vain kanavan kanavoittamiseen alkuperäisellä verkkosivustolla. Vaate- ja oviautomaatekniikkahaittapuolet sekä käyttäjälle että hakukoneelle aiheuttaen näin huonon maineen.

4. Kaupankäynnin linkit

Me kaikki tiedämme, että teho SEO on sähköisessä kaupankäynnissä. Verkkosivuston omistajat ja SEO-harjoittajatymmärtää tarve hyödyntää tätä valtaa, joten ne johtavat käytäntöihin, kuten ostoyhteyksiin manipuloida hakuehtojen sijoitusta. Nämä linkitpetkuttavasti ohittaa hakukoneet luomalla väärennettyä sivuviranomaista ilman havaitsemista. Lailliset tällaiset moottorit kuten Google ovat kuitenkintarttumaan tähän käytäntöön ja asettamaan voimakkaat sakot syyllisille.

5. Piilotettu sisältö ja linkit

Älykäs ja harhaanjohtava tekniikka, jolla piilotetaan tai näytetään eri sisältöä siitäkäyttäjä napsauttaa. Se on tunnistettavissa valkoisen tekstin tai valkoisen tekstin taustana. Aito ja hyvämaineinen SEO harjoittajat ovatepätodennäköistä käyttää tätä tekniikkaa, vaikka silti yleinen ja denting SEO mainetta.

Kaikki toimialat kokevat ja vastustavat etiikkaa koskeviin luontaisiin haasteisiin.SEO-teollisuus vastaa ja noudattaa epäeettistä käytäntöä sen mukaisesti.

November 27, 2017