Back to Question Center
0

Semalt määrittelee 5 sisällön markkinointitrendit 2017

1 answers:

Vuoden 2016 aikana monet yritykset, jotka toteuttavat sisällöllistä edistämistästrategioita kaikilla teollisuudenaloilla. Sisällön markkinoinnin merkitys johtuu sen muuntamisesta ja käyttäjien sitoutumiskyvystä. Semyös kustannukset ovat pienemmät kuin muut markkinointistrategiat. Kun mainosten salpaajien määrä on lisääntynyt, se on ainoa varma tapa saada viestejäpoikki. Tuotemerkkien on jatkettava keskittymisensä sisällön markkinointiin vuonna 2017.

Alexander Peresunko, asiakkaiden menestyspäällikkö Semalt Digitaaliset palvelut edelleen suosivat seuraavia viittä strategiaa, jotta markkinointitoimet onnistuisivat onnistuneesti - grain storage kitchen.

1. Lisää käyttäjäystävällistä sisältöä

Verkkosisällön kulutus kasvaa verkon käyttäjien lukumäärän mukaan.70 prosenttia B2B-markkinoijista haluaa lisätä sisältöä viime vuoteen verrattuna. Lisäsisällön lisääminen kuitenkin palveleepuolet ratkaisusta. Googlella on pitkälle kehitettyjä hakualgoritmeja, ja niiden hakupolkujen avulla voidaan nyt määrittää ystävällisyys ja merkityssisältöä verkossa käyttäjille. Koska sitoutuminen on yksi sisällön markkinoinnin ensisijaisista tavoitteista, sisällön merkitysniche-yleisö on yhä tärkeämpää sisällön markkinoinnissa.

2. Mikro-vaikuttajia

Sosiaalisen median nousu lisäsi yksilöiden vaikutusta.Markkinoijat ovat lisänneet keskittymisensä vaikutusvaltaiseen markkinointiin..MuseFindin perusteella 92 prosenttia asiakkaista sijoittaa enemmänluottaa influensseihin pikemminkin kuin julkkisten merkinnöistä tai mainoksista. 2016 on opettanut meille, että vaikutusvaltainen markkinointi pyöriiluottamuksen ympärillä ja vaikuttajien aitous on mitä brändit etsivät, kun he jatkavat kiinnittää huomiota tärkeysjärjestykseenmikrovaikutteisia markkinointikampanjoita.

3. Sisällön personointi

Sosiaalisilla verkostoilla on erilaisia ​​ominaisuuksia, kun on kyse jakamisestasisältöä verkossa. Jotkut sallivat räätälöinnin sellaisilla asioilla kuin sijainti tai hashtagit. Markkinoiden helpottaminen on helpompaasegmentaatioita, jotka käyttävät näitä analyyttisiä toimintoja sosiaalisessa mediassa. Siksi olisi hyödyllistä hyödyntää näitä ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla.Henkilökohtainen sisältö on yksi tapa varmistaa, että sisältömarkkinointi keskittyy tietylle kapealle, mikä lisää relevanssia, sitoutumista,brändin muistutukseen ja kilpailun eteen.

4. Videon sisältö

Parannetuilla videopakkausalgoritmeilla markkinoijat lähetä kaikki bränditviestejä, kampanjoita ja käyttäjiä ilman rajoituksia. Useita online- ja offline-työkaluja auttaa luomaan videosisältöävähemmän aikaa. Niin kauan kuin nämä työkalut auttavat luomaan videoita, sitoutuminen perustuu siihen, kuinka hyvin yrittäjät toteuttavat ideansa videoillasisältöä. Yritykset voivat innostua siitä, miten muut onnistuneet tuotemerkit käyttävät videokampanjoita. Käyttäminen ottamalla käyttöön videoitaainutlaatuinen myyntiehdotus houkuttelee enemmän asiakkaita ja auttaa markkinaosuuksien kasvua.

5. Sosiaalinen media uutislähteenä

Vuonna 2016 tehty tutkimus osoittaa, että yli 50 prosenttia sosiaalisesta mediastakäyttäjät käyttävät sitä uutislähteenä. Koska sosiaalisen median yhä suosittu kanava, jota markkinoijat käyttävät sisällön siirtämiseen,on aika, että yritykset hyödyntävät näitä kanavia toimittamaan uutisia. Sosiaalisella medialla on kyky välittää kaikkeajoka koskee tiettyä tuotemerkkiä.

Päätelmä

Uudet sisällön markkinointistrategiat tulevat esiin vuosittain, mikä tarkoittaatekemällä parannuksia ensimmäiseen markkinointistrategiaan. Jatkuva seuranta nykyisten suuntausten sisällön markkinoinnin ja hyödyntää niitä onyhtä tärkeä kuin sisältömarkkinoinnin perustekijöiden mukaan. Nämä hyödyntävät jokaista kosketuspistettätavoittaa asiakkaita, tarjota sisältöä koskevia ratkaisuja ja luoda ristiriitainen ratkaisu ratkaisuun.

November 27, 2017