Back to Question Center
0

Semalt: Miksi sinun on keskityttävä paikalliseen digitaaliseen markkinointiin?

1 answers:

Tällä hetkellä digitoinnin ja siihen perustuvien etujen vuoksi perinteinenyritykset alkavat ymmärtää, että he hyötyisivät enemmän, jos he omaksivat digitaalisen markkinoinnin.

"Matkapuhelimen vuosi" on puhunut digitaalisesta maailmasta jo useita vuosia.Mainittiin, että vuosi 2014 oli kolmas peräkkäinen "matkaviestinnän vuosi". Seuraavat vuodet myös vuoteen 2016 saivat tämänsuosio LifeHackin mukaan - racer кровать. Se viittaa kasvavien mobiililaitteiden asteittaiseen nousuun hallitsevaksifoorumi, jota käytetään verkkosivujen selailuun eikä tiettyyn vuoteen.

Asiakasmenestyspäällikkö Semalt ,Andrew Dyhan, antaa tietoa paikallisen digitaalisen markkinoinnin olennaisista tavoista ja sen nykyisestä merkityksestä.

Tilastot osoittavat, että:

 • Facebookin arvioitu mainostulo vuonna 2016 oli 26 miljardia dollaria. Mobiililaitteetjoka oli 80 prosenttia (21,98 miljardia dollaria)
 • Enintään 69 prosenttia ohjelmoitavasta digitaalisesta näytöstä, joka mainostaa jälkiä mobiililaitteille.
 • Instagram on yli 500 miljoonan käyttäjän kanssa nopeimmin kasvava yhteiskuntaverkko ja integroitu helposti Facebookin markkinointiin.

Tuottaa tietoja Thrive Analyticsista, sähköisen markkinoinnin toimesta, pienistä ja keskisuurista yrityksistäYhdysvalloissa on tarkoitus käyttää enemmän mainontaa, jossa painotetaan enemmän matkapuhelimia vuonna 2017. Syynä tähän päätökseen on, että enemmänihmiset edelleen omat älypuhelimet. Kahdeksankymmentä prosenttia Yhdysvaltojen internetkäyttäjistä on älypuhelin, joka perustuu tuloksiinComScore. Osa syistä, miksi älypuhelimet jatkavat lisääntymistään, ovat siksi, että Apple valmisti iPhonen C-sarjan,Androidilla on alhaiset älypuhelimet, jotka useimmat liikenteenharjoittajat antavat, ja vahva toisen käden älypuhelinten markkinapaikka.

Jotkut liiketoiminnan mahdollisuuksista hyödyntää seuraavia ovat:

 • Google AdWords ja Facebook-mainokset paikalliseen kohdentamiseen.
 • SnapChat-suodattimet kohdistaa käyttäjiä tiettyyn paikkaan..
 • Yelp mainonta auttaa sijoittamaan yrityksiä Yelpin kilpailijaprofiileihin.
 • Instagramin kasvu ja suosio.

Perinteisten yritysten olisi hyödynnettävä digitaalista junaa. Muuten,parhaat pelaajat varmasti ottavat ne ulos.

Amazon

Kun ihmiset puhuvat liiketoiminnasta ja markkinoinnista, Amazon-foorumi kääntyy ainakeskusteluissaan. Yli 80 miljoonaa käyttäjää on tilannut Amazonin tärkeimmän liiketoiminnan. Amazonin vuotuiset tilausmaksut ovat8 miljardia dollaria, mikä ei merkitse pääomamenoja.

Amazon kuuluu suuryritysten luokkaan. Kysymys kuuluu, onko apienet tai paikalliset yritykset voivat kilpailla tällaisten suurten yritysten kanssa. Se on hyvin mahdollista, mutta vaatii paljon työtä markkinoijiltaan.

Minkä pienen ja paikallisen digitaalisen mainonnan pitäisi tehdä

Yritysten on tutkittava neljää aluetta, jotta ne voivat selviytyädigitaalinen maailma. Ne eivät välttämättä toimi kaikilla yrityksillä, mutta ne toimivat erinomaisina lähtökohtina:

 • 1. Sijaintimuotoinen mainonta Facebookissa tai Instagramissa.
 • 2. Hyödynnä yrityksiä, jotka auttavat asiakkaita tilaamaan ja tekemään ostoksia verkossakuten saumattomia, Instacart-, kaviaaria ja postimeleitä.
 • 3. Tarjoaa ylivoimainen myymälän kokemuksia tai paikkoja, jotka tarjoavat asiakkaitakätevä ostos.
 • 4. Verkkokaupan kanavat. Näiden avulla on käytettävä työkaluja, kutenuudelleen kohdentaminen sosiaalisen median kautta (Facebook) myynnin lisäämiseksi.

Päätelmä

Pienyritykset eivät ole kovin vaikeita kilpailun vuoksi. Toivon mukaan,Semaltin näkemykset paljastavat muutamia asioita, joita he voivat tehdä pysyäkseen merkityksellisinä ja jatkavat menestymistä.

November 27, 2017