Back to Question Center
0

Semalt: Miksi tuore sisältö on tärkeää Web-sivustossasi ja SEO-palvelussa

1 answers:

Itse asiassa hakukoneilla on valtava vaikutus siihen, miten verkkosivustojen pitäisi ollarakennettu. Useimmat hakukoneet korostavat sisällön laatuaja päivittää jaksottaisuutta. Jotta sisältö pysyy tärkeänä, sinun on päivitettävä sisältösiusein - online pain relief store. Julia Vashneva, Customer Success Manager Semalt Digitaaliset palvelut,selittää, miksi uusi sisältö on avaintekijä, joka aiheuttaa sivustosi menestyksen.

1. Usein hakukoneiden indeksointi

Jos sivustosi päivitetään säännöllisesti uusilla artikkeleilla ja verkkosivuilla, niin hakukoneindeksoijat käyvät kyseisellä sivustolla usein. Se tarkoittaa, että sivustosi indeksointi meneenopeammin. Kun hakukoneet käyvät sivustossasi säännöllisesti, voit saavuttaa parempia sijoituksiajos sisältösi on arvokasta. Aina kun lisäät uutta sisältöä verkkosivustoosi, hakukoneethuomioi tämä ja muokkaa uudelleen sivustosi sijoitusta. Joten, päivitä verkkosivustosäännöllisesti lisätä mahdollisuuksia saada korkeampi sijoitus.

2. Lisää verkkosivuston viranomaismahdollisuuksia

Internet-sivustosi valtuuden lisäämisen avaintrategia luo lisää sisältöä.Julkaise arvokasta ja ajan tasalla olevaa sisältöä, ja annat varmasti sivustostasisuurempi potentiaali..Jos teet tarkistuksen auktoriteettisivustoista kapeallasi, sinäymmärtää, että niillä on tuhansia Googlen indeksoimia sivuja. Jos oletpäättänyt liittyä liigaan, sinun on julkaistava asiaankuuluva sisältö. Jos sinäovat johdonmukaisia ​​kirjoittamaan lisää sisältöä tietystä aiheesta, ansaitset luottamuksenihmiset ja hakukoneet. Sivuston viranomaisarvo kasvaa, kun saavutatluottaa yhä enemmän. Rakenna maineesi aktiivisesti sosiaalisen median alustoilla ja foorumeilla.

3. Lisää sisältöä Lisää avainsanoja

Kun luot uutta sisältöä säännöllisesti, sivustossasi on useita avainsanoja. Luomalla avainsanaaartikkeleita, sinulla on mahdollisuus kohdistaa lisää kävijöitä. Hakukoneettunnistaa myös sivustosi ja lähettää sinulle enemmän kävijöitä. Vaikka Google ei perustupaljon painoa sivustosi avainsanojen määrään, on silti tärkeää sijoittaaavainsanoja artikkelissasi ja sen ympärillä. Hakukoneet käyttävät hakusanoja hakemiston indeksointiinsivusto perustuu aiheeseen. Muista, ettet aseta artikkelia avainsanoilla, kuten tämähoukuttelee rangaistuksia hakukoneista.

4. Pidä lukijasi tietoisena

Säännölliset päivitykset pitävät tilaajasi ja kävijöitä ajan tasalla tapahtumien ja muutosten suhteenyrityksellesi. Tuoreella sisällöllä on valta muuntaa uusia kävijöitä asiakkaiksi.Julkaisemalla uusia tietoja usein, pidät yleisösi sitoutuneena. Tämä tuleeansaitset asiakkaiden pitkäaikaista uskollisuutta, joten sivustosi kasvaa suosiossa jasijoitus. Tarjoa kävijöille vakuuttavia tietoja tuotteista ja palveluista.Kerro kävijöillesi tuotteidenne eduista ja miksi he tarvitsevat niitä. Kun sinätarjota tarpeeksi tietoa potentiaalisille asiakkaille, autat heitä tekemään oikean valinnan,ja todennäköisesti he ostavat tuotteitasi.

November 27, 2017