Back to Question Center
0

Semalt: Neljä syytä, miksi IT-palveluyrityksillä pitäisi olla blogi

1 answers:

On monia IT-palveluyrityksiä, jotka menestyvät liiketoiminnassa,mutta jostain syystä vain harva on blogi niiden verkkosivuilla. Monet IT: stäpalveluyritykset noudattavat perinteisiä myyntitekniikoita tai pitävät sitä liian vaikeinaja aikaa vievää tehdä blogi. Kuitenkin yritykset, jotka hoitavat yrityksenblogi lopulta korvaa tämän tekemisen. Julia Vashneva, asiakastyytyväisyysManager Semalt Digital Services selittää, mitä hyötyä blogissa on IT-palveluyrityksille.

Palvelujen ainutlaatuisuuden korostaminen

Sisällön markkinointi on tärkeä osa liiketoiminnan kehittämistä kaikkialla maailmassa - wohnungssuche zuerich und umgebung.Monet yritykset ovat menossa digitaaliseen ja mobiiliin, joten sisältömarkkinointi on tulluttarvitaan lyijyn tuottamiseen ja erilaistumiseen. Samalla erottaminenvoi olla jonkinlainen ongelma monille IT-palveluyrityksille, koska ne käsittelevät sitäsamat yritykset päivittäin. Kun luot blogin, luot jotain ainutlaatuista,mikä tekee sinusta erottuvan joukosta. Käyttämällä sitä voit näyttää persoonallisuuttasi,työolot, yrityksesi luonne jne., mikä auttaa mahdollisia asiakkaita valitsemaan yrityksesi muun muassa.

Monet IT-palveluyritykset hajoavat toisiinsa, koska ne käyttävät samaa terminologiaa.Joten miten he voivat olla varmoja siitä, että yrityksesi on parempi kuin toinen yritys? Ja mitenmahdollinen asiakas voi nähdä, että tiimisi on riittävän ammattitaitoinen saada työntehty? Monet tietotekniikkayritykset luottavat yleensä suuhun tai kylmäpuheluihinpalvelut, mutta huomaavasti kehitetty blogi voi avata aivan toisenlaisen,monimutkainen tapa hankkia uusia asiakkaita.

Näytetään kokemus ja taidot

Yrityksen verkkosivujen "Meistä" -sivu on äärimmäisen tärkeä houkuttelussaUudet asiakkaat. Jos väität, että johtaja tai johtaja on niin monta vuottakokemus, aivan sama kuin jokainen muu yritys, ilmeisesti se tuntuu silmiltä.Blogin avulla päinvastoin voit osoittaa kokemuksesija hallintataitoja, niin että valittaa mahdollisille asiakkaille. Se on suhteellistahelppo tehdä, mutta tällaiset blogiviestit heijastavat kaikkea mitä haluat edistää.

Yrityksesi edistäminen

Blogi tulee olemaan loistava foorumi IT-palveluyhteisöjen tuomiseksi yhteen.Heti kun kirjoitat yrityksesi blogiin, aloitat keskustelun, jokaon avoinna sekä alan ammattilaisille että asiakkaille. Saatu palauteauttaa sinua edistämään palveluitasi eri ihmisille. Jos saat oikeinblogisi sisältöä, se laittaa yrityksesi kartalla.

Uusien johtojen tuottaminen

Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että blogin ylläpitävät B2B-yritykset tuottavat jopa 67% enemmänjohtaa yrityksiä, joilla ei ole sitä, ja B2C-yhtiöiden osuus tästä korosta88% vastaavasti. Kun luot sisäänmenoa markkinointistrategiaasi,blogisi pitäisi olla aina tärkeä osa sitä. Itse asiassa hakukoneellaOptimointi (SEO) -tekniikat blogiviesteissä auttavat yrityksiä parantamaanrankingissa. Ilman paljon kenttään liittyvää sisältöä se ei ole mahdollistasaavuttaa. Kun mukautat blogisi SEO-tarkoituksiin, todennäköisemminhoukuttelevat potentiaalisten asiakkaiden huomiota.

Blogin käynnistäminen ja ylläpito edellyttää valmistajan johdonmukaista työtäkovaa työtä, tutkimusta ja on intohimoa aiheesta. IT-palvelutYritysten on oltava tietoisia mahdollisista vaikutuksista liiketoimintaan. Semaltin Digital Agency -yrityksen asiakkaat ovat onnistuneesti osoittaneet, että sijoitetun pääoman tuotto on hyvin arvokas.

November 27, 2017