Back to Question Center
0

Semalt-osakkeet "Google My Business" Essentials Jokaisen SEO-mestarin täytyy tietää

1 answers:

Useilla yrityksillä on fyysisiä toimistoja ja verkkokauppasivustoja. Asiakkaan kannustaminenostaa fyysisen myymälän kautta on tärkeää myynnin tulojen parantamisessa. Myös hakukoneoptimoinnin (SEO) prosessin käyttäminenparantaa asiakkaiden liikennettä lisää myyntiarvoa. Google on ottanut käyttöön ominaisuuksia sisältävän sovelluksen, joka parantaa liiketoiminnan hallintaapaikkatieto. Sovellusta voi käyttää yksinkertaisella Google-hakuprosessilla - where to buy fedora hat.

Frank Abagnale, asiakkaiden menestyspäällikkö Semalt Digitaaliset palvelut, antaa kuvauksen sovelluksesta, jotta voit hyödyntää sen ominaisuuksia.

Google My Business -sovelluksen ominaisuudet:

  • Käyttäjä pystyy hallitsemaan useita toimipaikkoja yhdellä hallintapaneelilla.
  • Yrityksen omistaja voi muuttaa yrityksen nimen, osoitteen ja käyttötunnit.
  • Käyttäjä voi analysoida ja vastata asiakkaiden arvioihin sovelluksen kautta.
  • Valokuvien ja viestien päivittäminen on helppoa Google+ -alustan kautta.
  • Korkean tason analyysikokonaisuus parantaa verkon näkyvyyttä ja asiakastarpeita.

Uusittu Google My Business -sovellus sisältää lisäominaisuuksia, jotka ovat houkutteleviayrityksen omistajalle. Nämä lisäominaisuudet ovat:

  • Seuraa liiketoiminnan kuvaamista Google+ -palvelussa, Google Mapsissa ja Google-haussa.
  • Tarkastele Google +: n tuottamaa tehokkuusanalyysiä.
  • Tarkastele yksityiskohtaista palautetta asiakaspalautteiden ja sijaintitietojen avulla.
  • Hallinnoi paikkoja milloin tahansa..
  • Ilmoita sijaintipaikan ja postiosoitteen alueet yrityksille, joilla on rajoitettu toiminta.

Android-sovellus on saatavilla Google Playssa. Myös iOS-sovellus voidaan ladataApplen App Storesta. Google My Business -sovellus voi ladata tai päivittää. Uusi Google My Business -sovellus yhdistyy SEO: n kanssaavainsanoja, YouTube-sovellusta ja Google Analytics -sovellusta yhdistämään tarvittavat tiedot tai tiedot uusien sijaintitietojen tunnistamiseksi.

Google My Businessin ymm

ärtäminen

Google My Business Overview -osiossa kuvataan sovelluksen tärkeitä ominaisuuksia.Google My Business -sivustossa on hyödyllisiä tietoja sovelluksen käytöstä. Sovelluksen käyttämisessä ei ole kuluja. Se vaatii vainkäyttäjän aika ja päivityspyrkimykset. Yrityksen omistajan, jolla on useita paikkoja, pitäisi asettaa tärkeimmät sijainnit rahan määrän perusteellaarvo tai strategiset hyödyt. Paikat voidaan ladata erikseen tai irtotavarana laskentataulukon avulla, jos ne ovat yli 10omistajan olisi kehitettävä yritystili, jos paikkoja hoidetaan useilla henkilöillä.

Paikallisen haun optimointi

Paikallinen haku sisältää SEO-prosessin. Se on yksityiskohtaisempi kuin Googlen perusta,Bing- ja Yahoo-haut. Paikallinen haku tuottaa tuloksia kartoitusjärjestelmien avulla; esimerkiksi Google Maps, Apple Maps, Foursquare,Keltaiset sivut ja Trip Advisor. SEO parantaa yritysten näkyvyyttä ja verkkoliikenteen liikennettä. Se edellyttää tärkeiden tietojen jakamistasatoja online-sivustoja. Paikallisen hakuprosessin parantaminen edellyttää kehittynyttä ohjelmistoalustaa, kuten Google My Business. Se on tärkeinonline-hakukone maailmanlaajuisesti. Sovelluksen kärkikarttaalusta on kriittinen paikallisten yritysten sijaintien etsimisen kannalta.

Johtopäätös

Google My Business -sovellus on hyödyllinen liiketoiminnan online-näkyvyyden parantamisessa.Asiakasliikenne on aina suuri yrityksille, joilla on valtava online-läsnäolo. Mikä tahansa yrityksen omistaja päätavoitteena ontuottaa suuria myyntiarvoja verkkopalvelun asiakkailta.

November 27, 2017