Back to Question Center
0

Semalt paljastaa ero SEO: n ja Psm: n välillä

1 answers:

Useimmat yritykset haluavat menestyä online-markkinoinnissa. Kuitenkin menestyäonline-markkinointi, tarvitaan joitain digitaalisen ajan tekniikoita, kuten SEO ja PAM. Nämä kaksi tekniikkaa voivat kuulostaa yrittäjältäjoka ei ole oppinut digitaalisen markkinoinnin alalla. Esimerkiksi SEO voi sisältää avainsanoja, kun taas sosiaalinen mediamarkkinointi sisältää maksullisia mainoksia. Nämä kaksi taktiikkaa voivat olla hyödyllisiä useimmille online-yrityksille varsinkin, jos tiedämme erot.

Jason Adler, asiakkaiden menestyspäällikkö Semalt Digital Services, esittelee joitain keskeisiä kohtia, jotka voivat erottaa SEO PmM: stä:

Hakukoneoptimointi (SEO) - flights over nazca lines.

Nämä ovat web - kehityksen taktiikoita, joiden tavoitteena on lisätä Web - sivuston näkyvyyttäsivustosi hakukoneissa, varsinkin kun avainsana on hakukyselyssä. SEO yhdistää monia paikan päällä ja off-site tekijöitä saadaliikennettä hakukoneista. Digitaaliselle markkinoijalle. Jokaisen menestyksekkään SEO-kampanjan tavoite on saavuttaa hyvä sijoituspaikka rankingissahakukoneiden tuloksia tietystä avainsanasta. Tämä on tärkeää, koska voit voittaa kilpailijasi, saada uutta laadukasta liikennettäja mikä tärkeintä, lisää tuloksia. SEO sisältää strategioiden käyttämistä, kuten:

  • Avainsanoja haku
  • Verkkosivustojen suunnittelu
  • Sisällön rakentaminen
  • Kytkentä
  • Automaatiolaitteet

Search Engine Marketing (SEM) on erilainen lähestymistapa online-markkinointiin.SEM on sponsoroima luettelo. Se tarkoittaa kohdistettujen mainosten sijoittamista tiettyihin käyttäjän orgaanisiin hakutulossivuihin..Menettely koskeehinnoittelua. Jotkut tietyissä väestötieteilijöissä näkevät mainoksesi tiettynä ajanjaksona. Tätä menetelmää käytetään laajasti saumattomastipay-to-click automatisointi.

Sosiaalisen median markkinointi (SMM).

Vaikka SEO kerää liikennettä hakukoneiden kautta, SMM on jälleen toinen digitaalinenmarkkinointi-taktiikka. SMM käyttää selkeästi sosiaalisen median kriteereinä verkkoasiakkaiden saamiseksi. Sosiaalinen media on merkittävä sosiaalinen ulottuvuuskuten Facebook, Twitter, Tumblr, Pinterest ja LinkedIn. Markkinoijat tällä alalla lisäävät tuotemerkkien tietoisuutta, keräävätsähköpostiviestejä, saada linkkejä ja parantaa voittomarginaalejaan sosiaalisen median lukuisilla tavoilla. Esimerkiksi Facebookissa onmaksullisten mainosten strategia. Nämä mainokset kohdistavat tietyn demografian, jonka olet määrittänyt oikein. Muut online-markkinoinnitsosiaalisen median kanavia ovat:

  • Twitter mainokset
  • Videot kuten YouTube tai Vimeo
  • LinkedIn seuraava
  • Kuvan jakaminen kuten Instagramissa ja Pinterestissä.

Perinteisesti sekä SEO että SMM pyrkivät saamaan asiakkaita verkkosivuille. Huolimattaero, ne myös lisäävät brändin tuntemusta potentiaalisille kuluttajille. Toisaalta kävijän muunnos aasiakas ei ole täysin riippuvainen niistä. Muut tekijät, kuten web-suunnittelu, tulevat voimaan.

Johtopäätös

Yritykset, jotka haluavat menestyä verkossa, tarvitsevat digitaalisen markkinoinnin,termejä kuten hakukoneoptimointi (SEO) ja sosiaalisen median markkinointi (SMM) voivat olla hämmentäviä. Sekä SEO että PIM ovat digitaalinen markkinointitekniikat. Lähinnä, he pyrkivät lisäämään brändin näkyvyyttä ja mikä tärkeintä, saada uusia asiakkaita verkossa. Nämä kaksi ovat kuitenkineri tavalla kuin he toimivat. Esimerkiksi SEO tarkoittaa lisätä näkyvyyttä suurissa hakukoneissa, kun taas PPS tarkoittaa kasvavaatuotemerkkitietoisuutta sosiaalisen median avulla. Ymmärtämällä erojaan molemmat taktiikat ovat välttämättömiä ja voivat tuoda pitkäaikaisia ​​etujayritykselle, kun se toteutetaan oikein.

November 27, 2017