Back to Question Center
0

Semalt paljastaa, kuinka CTR liittyy Web-sivusi sijoitukseen

1 answers:

Jokainen, joka haluaa menestyä online-markkinoinnissa, voi ihmetellä orgaanisen vaikutuksennapsautussuhde (CTR). Niin paljon kuin markkinoijat ja yksilöt tekevät trendi-analyysiä, yritä hämmästyttää kilpailijasi seuraamallaSEO trendit. Google-patentit ja kilpailevat teoriat ovat kuitenkin tuntemattomia heti, kun ne eivät paljasta algoritmiensa kriteerejäavoimesti. Mutta tiedämme varmasti, että napsautussuhde vaikuttaa sijoitukseen välillisenä tekijänä.

Verkkomarkkinoinnin suuntaukset tuovat kuitenkin erilaisen kuvan - evod mini pro tank 2 vs mini. Esimerkiksi CTR valvooGoogle-ranking-tekijät. Monet digitaaliset markkinoijat yrittävät hyödyntää tätä ominaisuutta eniten. Tässä artikkelissa Jason Adler, Customer SuccessJohtaja Semalt paljastaa useita eroja CTR: n ja sijoituksen välillä selittäen, kuinka ne ovat suhteutettuja. On myös tärkeitä vinkkejä, jotka auttavat sinuaGoogle-klikkausprosentti (CTR) toimii hyvin orgaanisen SERP: n mukaan.

Miten CTR vaikuttaa sijoitukseen

  • Web-sivustojen tehokkuuden varmistamiseksi olisi luotava kriteerit verkkosivustojen sijoittamiseentilata. Näin Google käyttää tietoja, kuten klikkaustietoja. Klikkausprosentti vaikuttaa SERP-tulosten napsautussuhteeseen. Tämän seurauksena sivustot, joilla on suurinnapsautusten määrä asetetaan yläosaan, kun taas muutamia napsautuksia on sijoitettu alareunaan. Algoritmi on asetettu ottamaan huomioon sisällönsillä on suuri määrä asiaa koskevia napsautuksia..Useimmat hakukoneet soveltavat tätä kriteeriä niiden hakualgoritmeihin. Google suosittelee bloggaajiaolla tärkeä sisällön kannalta. Kun sisältö on johdonmukainen, napsautuksia esiintyy. Nämä klikkaukset tekevät verkkosivustosta palkinnon erinomaisestaluokitus lisää siten SEO-tuloksia.
  • Toiseksi Google on riippuvainen napsautussuhteesta OneBoxin esittämisen kriteereinä.verkkosivustolla on oltava vähintään napsautussuhde saadakseen OneBoxin verkkosivustollasi. Googlella on automaattinen järjestelmä, joka tutkii klikkausprosentteja(CTR) per OneBox-esitys kyselystä. Tämä ilmiö voi selittää joitakin kausivaihteluita jonkin tietyssä luokassaverkkosivuilla tai sivuilla. Esimerkiksi Web-sivu voi toimia hyvin tänään, mutta ei niin menestyksekästä huomenna. Tämän seurauksena digitaaliset markkinoijattulisi käyttää tärkeysastetta avaintekijänä. CTR: n ylläpitäminen voi säilyttää verkkosivuston sijoituksen melko hyvin hakukoneissa.
  • Verkkosivustolla olisi oltava kunnollinen napsautussuhde. Sivustojen sitoutuminen on kriittinentietoa, joka vaatii sijoitusta. On tärkeää varmistaa, että ihmiset, jotka napsauttavat verkkosivustosi linkkiä, sitoutuvat siihenmerkittävä aika. Klikkausprosentti parantaa sivusi viranomaisesi merkityksellisyyttä, mikä parantaa sijoitustasi. Jos napsautussuhde on eniten hyötyäpois SEO, on järjestettävä verkkosivujen sisältöä hyvin otsikoissa ja sisällönkuvauskentissä. Google luokittelee verkkosivustot tärkeysjärjestyksesi mukaansisältöä. Suuri sisältö on suuri napsautussuhde. Google-algoritmi hyödyntää tätä ominaisuutta erottaakseen sen, mikä sijainti on erityinensivusto on ansaittava.

Johtopäätös

Online-markkinoijat voivat keskustella loputtomasti siitä, vaikuttaako Google CTRhakukoneen tuloksia tai ei. Totuus on, että napsautussuhde auttaa sivuston sijoittamista korkeammalle. Yhteys voi kuitenkin olla vaikea ymmärtääCTR: n ja SEO: n välillä. Toivomme, että tämä artikkeli on auttanut sinua ymmärtämään näiden kahden vakion suhdetta ja tapojavoit tehdä Google-klikkausprosentit (CTR) hyvin orgaanisten SERP-pisteiden mukaan.

November 27, 2017