Back to Question Center
0

Semalt selittää avainkysymykset verkkosivujen indeksoijien käyttämisestä

1 answers:

Sivuston indeksoijat ovat erityisesti koodattuja robotteja, jotka indeksoivat sivustosi kaiken sisällön osaltaja indeksoi se hakukoneissa näkyvyyttä varten. Joissakin tapauksissa laitamme sisältöä verkkosisällämme tavalla, jolla nämä indeksoijat epäonnistuvatlöytää. Google ei indeksoi kaikkea tietoa, jota Web-indeksoijat eivät löydä. Tämän seurauksena se ei ole sinunranking tekijät huolimatta tuhlaa SEO pyrkimyksiä - gadget blog. Tämä tietämättömyys on web-suunnitteluvirhe, jota ihmiset tekevät, kun he yrittävät sijoittaa verkkosivustojaan.Tämän vuoksi on tärkeää, että sivustosi indeksoijat käynnistetään tekemällä perusasetuksia ja korjaamalla virheitä, mikä voi alentaa sijoitusta.

Asiantuntija Semalt Digitaaliset palvelut, Jack Miller selittää hakukoneiden indeksoinnin tärkeimmät näkökohdat verkkosivustollesi.

Indeksoijien käytön merkitys

Indeksoijat voivat näyttää, mitä yleisö näkee. Koska monet yrittäjät tekevät vain verkkosivustojaja laittaa sisältöä, he ajattelevat, että heidän kohderyhmänsä kuluttajat näkevät sen varmasti unohtamatta muita tekijöitä, jotka saattavat tehdä sen mahdottomaksi.Näin tapahtuu, kun verkkohakuroijat tulevat sisään. Web-indeksoijat tavoittavat sivustosi kaikkein piilotetut paikat. Ne voivat näyttää puuttuvantuotetietoja sekä monia virheitä sisällönhallintajärjestelmässäsi.

1. Seurannussivujen tehokkuus

Yksi tärkeimmistä näkökohdista SEO on seurata edistymistä yksittäisten sivujen. verkkoindeksoijat voivat valita oman analyysinsä ja mittaustietonsa hyvämaineisista lähteistä, kuten Google Analyticsista ja Google Search Consolesta. Ne voivat myös auttaaseuraat eri sivujen tehokkuutta ja antavat sinulle arvokkaita oivalluksia muokata tietojasi parhaimman SEO-suorituskyvyn parissa..

2. Teknisten virheiden korjaaminen

Yksi tekijöistä, jotka voivat alentaa SEO-suorituskykyasi, ovat sivustossasi olevat asiatnopeus ja vaste. Yksinkertaisen indeksoijan suorittaminen palauttaa vaikeamman vastauskoodin mille tahansa sivustosi URL-osoitteelle. Virheitä ja uudelleenohjauksia voidaan korjatanopeasti käyttämällä joitain niiden suodattimia, kuten virheen 404 suodattimia. He voivat myös antaa sinulle tietoja vanhoista uudelleenohjausyhteyksistäsi ja erilaisistapaikkoja, joissa he lähettävät tietoja.

3. Indeksoijat löytävät puuttuvan sisällön

Indeksoijat voivat havaita "ei indeksiä" -komentoja. Nämä ovat sivustoja, joissa robottejaei voi tavoittaa. Näiden tietojen avulla voit tehdä tarvittavat muutokset sisällönhallintajärjestelmässäsi ja indeksoida kaikki sisältösi.Tuoteluokat ja ryhmät, joilla on puuttuvat valintaruudut, voivat saada päivityksiä tietokannasta.

4. Duplikaattien havaitseminen ja vahvistaminen

Muissa sovelluksissa indeksoijat voivat löytää päällekkäisiä sisältöjä. Nämä tiedot ovat sisältöäjoka näkyy hakukoneissa useilla linkillä. Tällainen sisältö on huono SEO-sivustostasi ja aina päättyy vähentää verkostosi valtuutustasivuja. Indeksoijat voivat auttaa sinua tunnistamaan tällaiset sivut ja auttamaan sinua vahvistamalla ne 301 uudelleenohjauksella.

Verkkosivustojen indeksoijat voivat havaita sivustosi erilaisia ​​piilotettuja asioita, jotka saattavat vaikuttaasivustosi epäsuorasti. SEO on monimutkainen prosessi, joka ei pelkästään merkitse kyseisten indeksointitietojen seurantaa ja seurantaa,mutta sisällön jatkuva päivittäminen. Jotkut kolmannen osapuolen web-indeksoijat, kuten Screaming Frogin SEO Spider tai Semalaalianalysaattori toimivat kuin tyypilliset hakukoneiden indeksoijat. He voivat tarjota sinulle arvokkaita tietoja, jotka voivat auttaa tekemään tarvittavat muutoksetsivustosi sisältöä saadaksesi korkeamman tason luonnollisissa orgaanisissa hakulausekkeissa.

November 27, 2017