Back to Question Center
0

Semalt selittää kuinka luoda Meta-kuvauksia, jotka luo liikennettä sähköisessä kaupankäynnissä

1 answers:

Kaikissa liiketoimissa liikenteen hakeminen on yksi keinoista saavuttaa uudet korkeudet. Kunkäynnissä Hakukoneoptimointi (SEO), sisällönkuvauskentät ja kuvaukset ovat keskeisiä alueita sijoittaa kilpailukykyisiä avainsanoja. Verkkokaupan metakuvaukset ovat lyhyitä mainoksia.

HTML-sisällönkuvauskentät antavat palvelimelle arvokasta tietoa verkkosivusta - casino francais avec bonus de bienvenue sans depot. Siellä on ainametatiedosto sivun sisällön kuvaamiseen, metatietokoodi tekijänoikeustietoihin ja metatiedosto, jolla on robots.txt. Esimerkiksi
" ".

Metakooditunnisteet ovat tärkeitä erityisesti sosiaalisen median markkinoinnissa.Se antaa kannustimen hallitsevuudesta ja merkityksellisyydestä, kun sivujen jakaminen on liian usein. Näin ollen PGM on ensisijainen hakupäätösmenetelmäasiakkaita. Se auttaa alkuvaiheessa olevia yrityksiä voittamaan kilpailijat ja antamaan kaikille mahdollisuuden hallita niiden risteilyjä.

Nik Chaykovskiy, Semalt kuvataan tärkeimmät näkökohdat, jotka sinun on harkittava luomalla meta-kuvauksia.

Meta-kuvausten käyttö

Tietyn avainsanaryhmän osalta meta-kuvaus voi olla hyödyllinen tekemistä vartenjoitakin tuloksia. Meta-kuvaus antaa katsojille vielä yhden vahvistuksen sisällön merkityksellisyydestä tietylle avainsanalle.Hakuhakemukset, jotka näyttävät samanlaisilta, edellyttävät meta-kuvauksen murtaa solmun.

Semalt suosittelee, että meta-kuvaukset sisältävät pitkän hännän avainsanoja. Jos sisältösisältää enemmän kuin kolme avainsanaa, älä käytä niitä meta-kuvauksessa..Hakukone voi helposti erehtyä, koskaavainsanan täyttö, joka puolestaan ​​ansaitsee sinut lippuun. Sinun pitäisi ottaa osa sivusta ja käyttää katkelmia, jotta se näkyisihakulausekkeen tiedot.

Hyvä sähköisen kaupankäynnin kirjoittamisen kuvaus

Monissa sovelluksissa meta-kuvauksen paras pituus on enintään 160 merkkiä.Esimerkiksi Googleyrityksessä on verkkosivusto, jossa on meta kuvaus, joka sisältää 159 merkkiä. Tämä sisältää tasaiset tilat merkkeinä.

Hyvän meta-kuvauksen tekemisen kannalta on tärkeää pitää sitä tweetina taiFacebook-viesti. Twitter on rajoitettu 160 merkkiä. Voit myös noudattaa joitain seuraavista ohjeista:

  • Käytä avainsanoja. Hakulausekkeet esittävät sisältöä, joka on korkeampi kuin mitäkäyttäjä etsii. Se on asiaankuuluvuus, joka muodostaa joillekin tekijöistä, jotka tekevät algoritmista suuren arvon.
  • Käytä verbejä. Verbit kehottavat henkilöä ryhtymään toimiin välittömästi. Voit käyttäälause, kuten "Shop kuulokkeet Jumiassa".
  • Käytä soittamista. Yhdistä meta kuvaus toimintoihin, kuten "shop", "download" tai "buy".
  • Rakenna mallipohjia. On liian väsyttävää kirjoittaa uusi meta kuvaus jokaisellesivu. Mallien avulla voit tehdä sen helposti.

Meta-kuvaukset auttavat verkkosivustoasi korkealla epäsuoralla tavalla. monetihmiset eivät ymmärrä, että ylimpiin asemiin pääseminen ei välttämättä merkitse napsautuksia. Meta-kuvaukset muuttavat henkilön, joka katselee sivuaKlikkaa sitä. Se sisältää arvokasta tietoa, joka on järkevä tietyn avainsanaryhmän hakulausekkeille. Niissä on myös toinenhyvä asia, avoin kuvaaja. Sisällönkuvauskentät ovat riittävän lyhyitä, jotta ne näkyvät sosiaalisen median viestissä. Sosiaalisen median sitoutuminen on yksitapoja käänteisiä ja merkityksellisyyttä voi parantaa SEO antaa sinulle enemmän kävijöitä.

November 27, 2017