Back to Question Center
0

Semalt selittää sivuston teknisen SEO-tarkastuksen perusteet

1 answers:

Hakukoneoptimointi (SEO) -arviointi arvioi, onko verkkosivusto SEOystävällinen ja mitä asioita on parannettava. Se varmistaa, että sivusto on hyvin optimoitu kaikkiin alan muutoksiin.SEO-auditointi sisältää teknisen, sivun, ulkopuolisen, kilpailukykyisen ja avainsanan tutkimusanalyysin.

Asiakasmenestyspäällikkö Semalt Digitaaliset palvelut, Jack Miller selittää, mikä on SEO-tarkastus, miten se toimii ja miksi se on olennaisen tärkeää sivuston edistämisessä.

SEO tarkastuksen merkitys

Heti kun Google päivittää jatkuvasti algoritmeja ja sisältöävaatimukset, yritysten on vastattava nopeasti tähän muutokseen pysyäkseen kilpailukykyisinä. Tarkastuksen analyysi mahdollistaa sivuston lisäämisenkäyntejä ja auttaa edistämään teollisen kehityksen vauhtia - web-based tool for mongodb. Se on myös hyödyllinen, kun aiot käynnistää uuden hankkeen.

  • Esteettömyys Verkkosivuilla on oltava sisältöä ja hakukoneitapitäisi päästä siihen. Epäonnistuuko tämä vaihe, hakukone ei pysty indeksoimaan sisältöäsi, mikä vaikuttaa negatiivisestisijoitus. Robots.txt-työkalu voi kuitenkin helposti korjata tällaisen ongelman tunnistamalla kaikki sivut, jotka estettiin indeksoinnista. Se sisälsi myösHTTP-tilakoodien tutkiminen. Kanonisoitumisen tapauksessa (sivun päällekkäisyys) tekninen analyysi auttaa ohjaamaan päällekkäisiäsivuja alkuperäiseen. Kaikki sivut on kytkettävä toisiinsa varmistaakseen, ettei kukaan pysy eristyksissä, joten indeksointi ei jätä niitä.
  • Indeksointi Esteettömyyden tarkistaminen takaa hakukoneetlöytää sisällön. Sivustossa indeksoitujen sivujen lisääntynyt määrä kasvattaa sivuston luokitusta, mikä parantaa moottorin tilan tilaajono.
  • Sivuston suorituskyky Nopeus on äärimmäinenkoska useimmat ihmiset eivät odota sivun lataamista, jos se kestää pitkään etenkin hitaamman internetyhteyden vuoksi. Se vaikuttaa katsojamäärien lukumäärään..

SEO-tarkastuksen suorittaminen

Web-sivuston SEO-tarkastuksen voi tehdä kahdella tavalla.

SEO-analyytikot

SEO-asiantuntijat, kuten toimistomme, tekevät syvällistä tutkimusta työkalujen avullaja sovellukset. Tutkittaessa sivuston kaikkia osa-alueita, he laativat raportin, jossa kerrotaan kaikista löydetyistä ongelmista ja antavat ehdotuksiamiten ongelman lieventäminen.

Automaattiset työkalut SEO Audit

SEO-tarkastuksen toteuttamiseen on olemassa tiettyjä välineitä. Ne ovat aikaa vieviä,joten se vaatii kärsivällisyyttä, tarkkuutta ja strategista ajattelua. Tämä vaihtoehto on vain itsevarma henkilöille, joilla on vahvat tekniset taidot.

Työkalut teknisen tarkastuksen

  • Kiihottava sammakko tai Xenu He tarkistavat indeksoidun määränsivuja, tunnistaa kanonisoitumista, sisäisiä uudelleenohjauksia ja päällekkäisyyksiä.
  • IIS SEO Toolkit Se analysoi sivuston saatavuuttaja suosittelee, kuinka moottoria voidaan parantaa.
  • Semalt Digitaaliset palvelut Asiantuntijat analysoivat sekä teknisiä että teknisiä tietojaja sisällönäkökohdat sivustosi SEO suorituskykyä, antaa sinulle raportin ja suosituksia.
  • Pingdom DNS-tarkistus Auttaa indeksointivirheiden, DNS-terveyden ja vianmäärityksen DNS-palvelimen asetukset
  • Builtwit Tarkistaa verkkotunnuksen arkkitehtuuria ja raportoi SEO-rakenteeseen liittyvistä rakenteellisista kysymyksistä.
  • GTmetrix Työkalu, joka tunnistaa elementit, jotka aiheuttavat sivustonhidas lastaus. Se sisältää myös nopeushistorian, jos sitä on käytetty aiemmin.
  • Google Webmaster Tools Tunnistaa sivun ongelmat,linkit ja tekninen terveys.

Suorittaessaan SEO-tarkastusta verkkosivuilla, varmista, että kaikki tekijät on otettu huomioon.Analyysin monimutkaisuus ja johdonmukainen lähestymistapa ovat keskeisiä tekijöitä, jotka aiheuttavat tarkastuksen onnistumisen. Piirtämällämonikysely-analyysin tulokset, voit kehittää oikean SEO-strategian lisää verkkosivustojen edistämistä varten.

.
November 27, 2017