Back to Question Center
0

Semalt selittää suuret hyödyt ulkoistamiselle pienyrityksille

1 answers:

Pieni yritys voi joutua tekemään alihankintaan liittyviä tehtäviä tai liiketoiminnan osiakolmannen osapuolen liiketoiminnan palveluntarjoajalle. Jos päätät siirtää tehtävänjotkut velvollisuudet ulkomaalaiselle osapuolelle, johon viitataanoffshore-ulkoistuksina. Tänään, kun yritys pyrkii vähentämään liiketoiminnan kustannuksia, monetpienet yritykset mieluummin ulkoistaa vaihtoehtona paikan päällä työpaikoilla.Michael Brown, Customer Success Manager Semalt Digitaaliset palvelut kertoopienyritysten ulkoistamisen tärkeimmät edut.

  • Siirtyminen kiinteistä muuttuviin kustannuksiin - korres eye pencil. Esimerkiksi sinulla on paikallinen kirjanpitäjä.Hän tarvitsee pöytä, tietokone, sairausvakuutus, tee ja kuukausipalkka,ja vaikka se on aloitusvaihe, alussa ei välttämättä ole paljon työtä koko henkilökunnalle.Ulkoistaminen ratkaisee tämän ongelman. Kun ulkoistat yrityksen kirjanpidonvelvollisuutesi, maksat työstäsi kertakorvauksen, sinun ei tarvitse antaaresursseja ja itse asiassa saat paljon parempaa työtä, koska maksat vain työstäon täysin valmis. Vaikka tehtävät, jotka ulkoistat, ovat toistuvia, voitaina palkata eri henkilöä seuraavan kerran.
  • Saat enemmän aikaa liiketoiminnan puolelle asioita. Yrityksen omistajatvoi vilpittömästi puuttua aikaa huolehtia niiden teknisen puolenliiketoimintaa. Tämä sisältää asioita, kuten web-suunnittelu, sisällön markkinointi, SEOja paljon enemmän. Ulkoistamalla nämä tehtävät, sinulla on apaljon aikaa kädetsi huolehtimaan itse liiketoiminnasta. Keskitä teidänhuomiota asiakastyytyväisyyteen ja anna muiden ihmisten tehdä teknisiätoimintaa sinulle.
  • Käytä mittakaavaedut samalla tavalla kuin suuret toimialoittajatkäyttää. Oman markkinarakoosi suurilla toimialoilla voi olla oma talonsajoukko kykyjä, ja se laittaa ne kilometrejä etukäteen. Et voivaraa on oma taloutensa. Ulkoistaminen antaa sinulle mahdollisuudenpalkata huippulaadukkaita alhaisin kustannuksin paitsi maassasi myös ulkomailtayhtä hyvin. Koska tämä ei ole kiinteä kustannus, voit säästää rahaa.
  • Keskitetään henkilöstöresursseja, jos niitä tarvitaan. Vuokraus ja koulutustyöntekijät ovat kalliita. Aloittaminen on yrityksesi työtä erittäin todennäköistäpysyy kanssasi lyhyellä aikavälillä, ja tämä tarkoittaa, että työntekijät, jotkakoulutettu kustannuksella voisi pian alkaa työskennellä jonkun toisen puolesta. Välttääkaikki tämä vaivaa rekrytointi, koulutus ja käyttöönotto, anna vainulkoistamispalvelu tekee sinulle tehtävän.
  • Vähentää tuotteiden ja palveluiden kustannuksia. Totuus onettä ulkoistaminen on edullista ja samalla saat laadukastatyö tehty. Se on paljon halvempaa kuin silloin, kun sinun on tehtävä tutkimustatuotekehitys, markkinointi, jakelu ja toimitus.Korkeammat liiketoiminnan käyttökustannukset merkitsevät tuotteidesi korkeampia hintoja,joten sinun on siirrettävä kustannukset alas asiakkaille.

Lopuksi ulkoistaminen on helppoa. Ulkoistaminen liiketoiminnan tehtäviä, kuten videomuokkaus, markkinointi, sosiaalisen median hallinta, sisällön kehittäminen japaljon enemmän on helppoa. Sisään Semalt Digitaaliset palvelut, voit löytää lahjakkaitaalan asiantuntijat, jotka haluavat tehdä erinomaista työtä sinulle. Asiakkaamme ovatosoittautui tällaisen yhteistyön tehokkuudeksi, joten tästä eteenpäin voitnauttivat myös näistä eduista.

November 27, 2017