Back to Question Center
0

Semalt sisältömarkkinointivinkkejä hyödyllisiä jokaiselle yritykselle

1 answers:

Internet on ylikuormittunut yrittäjien, markkinoijien, bloggaajien, mainostajien jakaikki heistä kilpailevat sinun huomionne. Heti kun sisällön määräon jatkuvasti kasvussa, on valtava osa huonolaatuisista materiaaleista, jotka näkyvätjoka päivä. Alhaisen asteen sisältöä on taipumus hyppäämään ja hankkimaanhuomannut - fr?de umzug. Kuitenkin kaikelle liiketoiminnalle, joka pyrkii pitkäaikaiseen kasvuun,on tärkeää esitellä itsensä korkealaatuisella sisällöllä. Sinun pitäisi markkinoida sisältöä niin paljon kuin itse tuote. Julia Vashneva, johtavaasiantuntija Semalt Digital Services, selittää, mitä sisällön markkinoinnin taktiikka pitäisiolla jokaisen yrityksen palveluksessa menestymään.

Ansaitse Trust

Se alkaa laadukkaasta sisällöstä. Jos työskentelet verkossa, sitten sisällön markkinointipitäisi olla yrityksen ydin. Ei ole väliä mitä markkinarako on,mitä myy, ja mikä on sinun hintasi. Näin esität itsesimääritä yrityksesi kuva, brändin maine ja yleisön uskollisuus. Verkossayrittäjä, sinun on toimitettava asiaankuuluvaa, ajattelevaa tietoa yleisölle.

Sen sijaan, että sijoittaisit asiakkaasi vakuuttavan mainonnan jatkuvalle paineelle,yrittää kouluttaa ihmisiä ja auttaa heitä tekemään tietoisia päätöksiä. Tee heistä tuntuuälykkäitä, harkittuja ostajia ja sijoittajia, ja varmasti lisää myyntiä.Luo luotettavaa ja informatiivista sisältöä johdonmukaisesti. Näin saat uskottavuuttavalitsemallasi markkinarakoalueella. Kun olet luotettava tuotteiden ja tietojen lähde,suosituksesi ovat resurssien kasvussa.

Kuuntele

Viestintä yleisön kanssa on välttämätöntä pitkän aikavälin liiketoiminnan rakentamiseksi. Sisältösiedustaa äänesi, joka on tärkein työkalu kaikille yrittäjille, bloggaajille tai markkinoijille.Kun sinulla on jotain tärkeää sanoa, sinun kannattaa ehdottomasti kuulua. Päättäätehokkain kanava ideoiden kääntämiseksi.

Voidaanko sanoa 140 merkkiä tai vähemmän? Yritä tweeting sitä. Luuletko että se voi olla blogilähettää? Laita se sivustoosi, jonkun toisen blogiin, luo uutiskirje yleisösi tailähetä se julkaisulle. Voit jakaa sisältöäsi kymmeniä tapoja.Ajattele, kenelle puhut. Onko se YouTube-ystävällinen yleisö? Tai, ehkäuutiskirje sopii paremmin? Muista, että se on tehokkain tapa kommunikoidapotentiaalisten asiakkaiden tai lukijoiden kanssa.

Rakenna olennaista suhdetta

Jos olet joskus osallistunut kurssille julkisessa puheessa, esitelmässä tai sisällön markkinoinnissa,niin olet jo kuullut tämän. Silti sitä ei voida sanoa tarpeeksi. Tunne yleisösi.Mikä voi olla tärkeämpää yrityksellesi kuin suhteessa, johon olet rakentanutseuraajasi? Tutustu niihin. Tiedä kuka he ovat, mitä he haluavat ja mitä he ovattarpeet ovat. Kommunikoida heidän kanssaan joka päivä pitääkseen suhdesi menestyksekkäästi.

Tee sisällön sisältöä ja lisää sen arvoa lukijalle. Sinun täytyyvarmista, että jakamasi sisältö on lopulta hyödyllinen. Aseta itsesiasiakkaiden kengät. Haluatko tuhlata aikaa lukemalla jotain ei-välttämättömiä?No, kukaan ei pidä siitä. Mutta kun tuo merkittäviä ideoita ja mielenkiintoistatiedot yleisölle, he palkitsevat sinut kiitollisesti.

Antakaa yleisö

Vapaa mielesi ja katsoa eri enkeliltä sisältöäsi. Luovuutta jaajattelu laatikosta luo vahvemman vuorovaikutuksen yleisösi kanssa. Lisäksi,anna heidän oppia tuntemaan sinut. Laita nimi, kuva ja mini-bio siellä yhdessäsisältösi. Avaa ovi ja anna ihmiset sisään. Kun ihmiset yhdistyvät kanssasihenkilö, he todennäköisemmin kuuntelevat sitä, mitä sanot.

Tietenkin kaikki nämä käytännöt tulevat osaksi sisältöä markkinointistrategiaasi ajan myötämenee. Sinun on noudatettava näitä ideoita johdonmukaisesti, jotta sinusta tulisi alan johtava toimija.Kaikki Semaltin asiakkaat tietävät, että sisällön laatu on pitkäaikainen investointijoka antaa sinulle suuria palkkioita. Äänesi tulee johtava tuote.

November 27, 2017