Back to Question Center
0

Semalt Study: Miten rakentaa Perfect URL SEO?

1 answers:

Hakukoneet käyttävät URL-osoitteita keräämään kaikki kerätyt tiedot sisällön sivusta.URL-osoitteen suunnittelu voi vaikuttaa hakukoneoptimoinnin tukemiseen. Ne ovat erilaisia ​​asioita, jotka ovat aURL, kun taas toiset eivät.

Senior Customer Success Manager Semalt Digitaaliset palvelut, Jack Miller, tarjoaa vinkkejä, joiden avulla voit lisätä SEO täydellisiin URL-osoitteisiin - طريقة تغطية الكنب.

Uniform Resource Locators (URL) ilmoittavat selaimille ja palvelimille, mistä löydetään sivu.Nämä linkit ovat ihmisen luettavassa muodossa, ja niiden tehtävänä on peittää IP-osoitteet, jotka perustuvat taustalla oleviin numeroihin.

Jotta URL-osoite voitaisiin pitää ystävällisenä, sen on sisällettävä sanat toisin kuin pitkät luettelotkirjaimia ja numeroita. Ne ovat tehokkaita, koska ne ovat luettavassa muodossa ja minimaaliset avainsanan relevanssi-indikaattorit, joita ne välittäväthakukoneille. Useimmissa tapauksissa foorumin automaattisesti luomat URL-osoitteet eivät ole ystävällisiä. Kuitenkin suurin osa alustoistatällä hetkellä voit tehdä URL-osoitteista ystävällisiä muuttamalla oletusarvoisia kirjaimia ja numeroita sivuston hierarkiassa käyttämällä sivujen ja polkujen nimeä.

Tarkastellaan seuraavia kahta esimerkkiä URL-osoitteista.

  • https://www.example.com/acaciagoods/purchases?outraange=1879a89sd8904rg4df556ju&purchasesid=7893489
  • https://www.example.com/men-wears/timber/brandx-gekkel-penny-loafer-7893489

Huolimatta siitä, että toinen URL-osoite ei ole paljon lyhyempi, voidaan helposti sanoa, mitäweb-käyttäjä saa: miesten käyttöön liittyvän sivun.

Optimaalisten URL-osoitteiden luominen

Seuraavat ovat parhaat URL-osoitteiden vaatimukset SEO:

  • URL-osoitteiden on oltava mahdollisimman lyhyitä ja niissä ei saa olla ylimääräisiä sanoja tai kansioita.
  • Aakkosnumeeristen merkkien läsnäolo vain pienillä kirjaimilla. Pienen kirjaimen pienentäminensisällön päällekkäisyyksien riski.
  • Käytä väliviivoja erillisiin sanoihin. Välilyöntejä ja alaviivoja on vältettävä hakujen jälkeenmoottorit pitävät sanoja, jotka nämä merkit erotetaan yhdeksi pitkiksi sanoiksi.
  • Avainsanojen käyttö mahdollisuuksien mukaan.

Avainsanojen käyttö parantaa sijoitusta ja parantaa käyttäjien kokemuksia.

HTTPS-suosio

Google valitsee HTTPS-protokollan isännöimän turvallisten alustojen sijoituksen.Tutkimukset osoittavat, että noin 50% sivun hakutuloksista on peräisin HTPPS: n sivuilta.

HTTP: n korvaaminen HTTPS: llä on URL-muutos, jossa on huomattava riski.Google pitää siirtymistä melko hyvänä, koska protokollaa pidetään turvallisena. Kuitenkin 301 suuntaa tulisi soveltaa siirtymisen tehostamiseenja suorituskykyä on arvioitava mahdollisten ongelmien selvittämiseksi.

Hashtags URL-osoitteissa

JavaScriptin katsotaan joko maailmanlaajuisesti indeksoitaviksi tai huonoksi SEO-asiantuntijoiden mukaanonko he uskovat Googlen ilmoituksen, että "tavallisesti tarjoamme ja ymmärtävät verkkosivustosi, kuten nykyaikaiset hakukoneet".

Sisältöä, joka voidaan optimaalisesti indeksoida hallitsee yhden URL-osoitteen intonaatioyhden sivun sisällöstä. AJAX luo yhden URL-osoitteen lukemattomille sivuille, erityisesti poistamalla hakukoneet poikkeuksellisiltasivun etiketti, johon ne voivat linkittää auktoriteettisignaaleja ja merkityksellisyyttä.

Milloin optimoida URL-osoitteet

Täydelliset URL-osoitteiden optimointiajat ovat alustan uudelleensuunnittelu ja siirto. Tekniikka tai sivustoteknologian muutokset, alustan uudelleensuunnittelut ovat todennäköisesti muuttumassa ja siten on ihanteellinen aika lisätä URL-syntaksin ja sisällön vaatimuksia.

On tärkeää huomata, että URL-osoitteesi on optimoitava vain, jos ne tarvitsevatteknisistä syistä tai uudelleen suunniteltavasta toimenpiteestä riskien välttämiseksi.

November 27, 2017