Back to Question Center
0

Semalt Tutkimus: Mitä hyötyä digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden antaa meidän sähköisen kaupankäynnin liiketoimintaa

1 answers:

Jokainen hyvä markkinointitoimisto pystyy auttamaan sähköisen kaupankäynnin kasvuanopeasti samalla lievittää mahdollisia stressiä. On luonnollista, että kaikki yrittäjät haluavat kasvattaa yritystään, tuottavat enemmänmyynti ja tavoittaa johtava asema tietyssä markkinakylässä.

Kuten on ilmeistä, tarvitset apua kädestä ajoittain. Digitaalisen markkinoinnin palkkaaminenviraston pitäisi olla hyvä paikka aloittaa. Jason Adler, asiakkaiden menestystekijä Semalt selittää, mitä 8 etua saat, jos palkitsit digitaaliset asiantuntijat - it on demand in portland.

Mainonta

Tyypillinen markkinointitoimisto on taitava luomaan, hankkimaan ja kanavoimaanliikennettä siihen, missä sitä tarvitaan. Miksi he ovat hyviä? No, se johtuu seuraavista neljästä syystä:

  • Kokemus. Kokenut kokemus erilaisten yritysten kanssa työskentelystä,markkinointitoimistasi olisi nähnyt kymmeniä onnistuneita kampanjoita.
  • Organization. Saat yksityiskohtaisen selvityksen siitä, kuinka paljon projektia on käytetty
  • Ajan tehokkuus. Säästä itsesi arvokasta aikaa antamalla heidät käsittelemäänkaupan osa-alueelle, kun lajit kaiken muun.
  • taloudellinen. Koska he olisivat ostaneet paljon mainontaa ennenteidän sitoutumisenne, ne (virastot) voivat saada parempia hintoja.

Sisältö markkinointi

Kuten nimestäkin käy ilmi, sisältömarkkinointi pyörii grafiikan ja videoiden luomisen ympärilleja artikkeleita sitten jakaa ne tavoitteena houkutella, harjoittaa ja muuntaa surffaajia asiakkaille. Nykymaailmassa missämyynninedistämissisältöä, jonka tarkoituksena on huutaa ostajat, sisällön markkinointi luo arvoa. Se on markkinoinnin roolivirasto luo sinulle tuoreen, jännittävän ja houkuttelevan sisällön.

Sähköpostimarkkinointi

Tämä markkinointitekniikka ei ole koskaan täysin hyödynnetty yrityksissäKäytettävissä olevan markkinointitoimiston palvelut takaavat hyvät tulokset. Luo vain luettelo siitä, mitä on tehtävä ja sinunvirasto hoitaa sen sinulle.

Sosiaalisen median hallinta

Yrityksille on varsin tavallista käyttää sosiaalisen median sivuja - Facebook-sivu, aYouTube-kanava, Google+ tai Twitter-tili. Näiden sivujen päivittäminen säännöllisesti on päänsärky, joka on mahdollista voittaamarkkinointitoimiston avulla.

Verkkosivujen suunnittelu ja kehittäminen

Yrittäjät yrittävät liiketoimintaa monista syistä. Jotkut tekevät sen vain siksihe voivat, ja muut tekevät sen mitä tahansa muuta jaloa syytä. Valitettavasti kaikki eivät ole ammattitaitoisia luomaan omia verkkosivustojaanhyvä näkökulma online-läsnäololle (web-suunnittelu). Jos olet aloittelija, viraston pitäisi auttaa sinua.

Valokuvaus ja video

Videokuvaus ja valokuvaus ovat elintärkeitä, kun kyse on tavaroiden myymisestä verkossa.Ajattele skenaarioa, jossa käyttäjällä ei ole vihjeitä siitä, miten tuote näyttää - kuvan tai videon pitäisi tulla käteväksi.Tämä on täysin hyvä markkinointitoimisto.

Muunnosnopeuden optimointi (CRO)

On olemassa satoja markkinointitoimistoja, jotka tarjoavat CRO: ta. Tämä (CRO)tukeutuu testaukseen sekä tietojen keruuseen verkkosi sisällön uudelleenmuokkaamiseksi. CRO on tekninen luonteeltaan, joten seedellyttää ammattitaitoa.

Yrityksen kasvaessa sinun on odotettava enemmän haasteita. vartenEsimerkiksi, kun lisäät myyntiä, saat enemmän asiakaspalvelun vastuualueita. Laajemman tuotelinjan avulla saat lisää inventaariotapitää kirjaa. Heitä lukuisat mainosvaihtoehdot ,SEO päivitykset, sosiaalisen median markkinointityökalut ja saat laajemman kuvan.

November 27, 2017