Back to Question Center
0

Semalt Vinkkejä blogin onnistumiseen

1 answers:

Kaikkien sähköisen kaupankäynnin foorumi, pysyessä vakaana viestintää asiakkaan kanssaon keskeinen tekijä työharjoittelussa. Blogit luo vahvan yhteyden asiakkaasi kanssa. Siten blogin lisääminen verkkosivustoosi on yksi enitentehokkaita paikallisia SEO-tekniikoita.

Asiantuntija Semalt Digital Services, Frank Abagnale kertoo tärkeistä näkökohdista käyttää blogia työkaluna viestinnän laajentamiseen asiakkaiden kanssa - microcat kia 2012 kia.

Mitä sinun tarvitsee tietää

Jokainen Internet-sivusto, lisäämällä blogi vain tarkoittaa, että foorumi, jossa yksivoi jakaa virkoja ja uutta sisältöä. Useimmissa automaattisissa sisällönhallintajärjestelmissä on yleensä blogiosa.Muille kehittäjille blogin koodaus voi olla helppo tehtävä lukuisten ilmaisten mallien ja CSS-pudotusten ansiosta. Ero onsisällönhallintajärjestelmä, jota yksi käyttää blogissa. Useimmille ihmisille blogin lisääminen liittyy suoraan painikkeen klikkaukseen.Perinteiset bloggaaminen ideoita teidän kapealla voi olla:

  • Kuulokkeet
  • Kokemuslausunto
  • Sivustoasi koskeva uutinen
  • Erityispalvelut, osasto tai tehtävä

Älä välitä paljon blogisi teknisistä ongelmista.

Yksi voi olla kaikenlaisia ​​kysymyksiä, kun blogin sisällyttäminen verkkosivuilla. vartenEsimerkiksi voi ihmetellä ROI: tä, ylläpitokustannuksia, sisällön lähettämistä, blogin lisäämistä verkkosivustoon, palkata freelancereita ja kehittäjiäja automaation ominaisuudet blogi. Nämä ovat tärkeitä asioita, mutta niiden ei pitäisi kestää paljon aikaa.

Ajatus blogin luomisesta ei sisällä paljon teknisiä ominaisuuksia alkuvaiheessa.Blogin tarkoitus on luoda hyvä ja tehokas tapa kommunikoida asiakkaidesi kanssa. Blogi on väline tämän viestinnän tekemiseenei ole teknisen laadun hyvännäköisen verkkosivuston..

Sisällytä tarjouksia

Voit asettaa kampanjoita blogiin. Esimerkiksi sanokaamme naistenpäiväsi ja sinäon online-muoti-sivusto. Blogissa voit lisätä tarjouksen, kuten ilmaisbonuksen. Esimerkiksi, voit sanoa: "Tuokaa äitisi mukanasi,ja saat maksuttoman viljelyn. "Meillä on monia muita menetelmiä, joiden avulla voit kommunikoida asiakkaisiisi edistämisessä. Esimerkiksi:

  • 1. Julkaise se blogikirjoituksessa. Voit selittää eri näkökulmia blogikirjoituksellatarinasi. Tämä viesti julkaistaan ​​pysyvästi.
  • 2. Jaa sosiaalisen median URL-osoite. Käytä sosiaalisen median paikallisille kanaville julkaistaksesi tiedotlähettää. Voit käyttää kohdistettuja mainoksia, jotka osoittavat kaupunkisi. Sosiaalisen median sivustot, kuten LinkedIn ja Twitter, voivat olla hyvä paikka aloittaa
  • 3. Lähetä sähköposti. Muistuta tilaajasi mainoskampanjasta. Muista antaalinkki virkaan sekä tiivistelmä sen sisällöstä.
  • 4. Aseta Google AdWords -kampanja. Voit käyttää avainsanoja, jotka kohdistavat tietynasia paikkakunnallasi. Optimoi sisältö ja liikenne kulkee.

Päätelmä

Jokainen voi aloittaa blogging milloin tahansa. Vakiintuneet yritykset ovat perustaneet useitablogeja, jotka käsittelevät eri näkökulmia omassa kapeallaan. Monet sivustot voivat hyötyä blogin käytöstä jopa autopilot-tilassa. Blogi voiolla hyvä tapa säilyttää jatkuva viestintä asiakkaidesi kanssa. Se sisältää erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten kommentteja ja foorumeita, jotka muodostavathyvän asiakassuhteen perusteella.

November 27, 2017