Back to Question Center
0

Semalt Vinkkejä rakentaminen Sähköpostilista ja Aloittaminen Online Marketing

1 answers:

Sähköpostilistalla voit alkaa tehdä rahaa. Kaikkise vaatii yhden sähköpostin, joka suosittelee jotain uutta tuotetta, jota mainostat, ja sinulla olisi mahdollisuusvaltava palkkapäivä, mutta vain jos olet onnistunut rakentamaan suuren listan. Semalt Digitaalipalvelujen asiantuntija,Michael Brown jakaa hyödyllisiä vinkkejä online-markkinoinnin aloittamiseen.

Kuvittele, että sinulla on tietoa uudestatuote, jota pidät arvokkaana ja hyödyllisenä. Yksinkertainen sähköpostiviesti, joka lähetetään 10 000 henkilön luetteloon5 prosentin keskusteluaste johtaisi 500 myyntiin - commercial vehicle used values. Olettaen, että ansaitset 10 dollaria per myynti,mikä on erittäin varovaista arviota, tämä ansaisi sinulle 5000 dollaria yhden päivän aikana, vähemmän kuintunti työtä. Epävarmuus sähköpostilistan rakentamisesta

Luonnollisesti 10 000 sähköpostilista on keskikokoinenluettelo, joka kestää muutaman kuukauden rakentaa, joten sinun on aloitettava työskentely tänään, ei huomenna.nopeammin aloitat listan rakentamisen, sitä nopeammin palaat takaisin, lähetät sähköpostia uudestatuote ja ansaitse enemmän tuona hetkenä kuin tavallisesti tehdä kuukaudessa.

Sähköpostiluettelon edut

  • Suoramarkkinoinnin kustannustehokkuus
  • Kyky analysoida napsautuksiaja muut elintärkeät tilastot, jotka auttavat sinua säätämään sähköpostistrategiaa
  • Viranomaisen rakentaminen ja luottamus tarjoamalla arvoa ajan myötä
  • Korkeammat tulot johtuvatjatkuvan viestinnän rakentaminen sähköpostilistallesi

Yksi tärkeimmistä sähköpostiosoitteiden rakentamisestalista pitää tilaajasi. On erittäin tavallista, että savvy lukijat voivat tilata ilmaisen "kannustimen"ja poista itsesi sähköpostiosoitteesta. Sinun on voitava antaa heille arvoajohdonmukaisesti koko sähköpostisi välityksellä, muutoin, hyvästellä kovaa työtäsi ja tulevia voittoja ..

Tehokkaat sähköposti markkinointikampanjat ovat kyseoikea lähestymistapa. Ajattele kaikkia päivittäin saamiasi sähköposteja ja miksi jotkut saavat sinuthuomiota ja muita poistettiin. Tieteellä on tilaisuus saada tilaajia kiinnostumaan ja luottamukseen ayksinkertainen sähköposti. Tämä on eroa vastaanottamiesi "roskapostin" ja sähköpostiviestien välillä, joita napsautat, saadaksesi lisätietoja siitä.

Tärkeimmät muistilistat listan rakentamisessa

  • Luota luottamus tarjoamalla asiantuntemusta ja arvoa kohdekammiossa
  • Käynnistä tunteet läpiluodaan tarinoita, jotka lukijat löytävät kiehtovan
  • Varmuuskopioi kertomuksesi reaalilogiikalla, kutensuosituksia, jotta heidät saataisiin vieläkin kiinnostumaan

On tärkeää keskustella suoraan tilaajiesi kanssa.Tiedät miksi he ovat liittyneet, joten puhu heille tavalla, joka saa heidän huomionsa. Kukaan ei pidä sähköpostiajoka puhuu merkityksettömistä kohdista, niin pääse kohtaasi nopeasti ja suoraan. Kerro sitten heille kertomus, jonka he ovatvoi liittyä. Tämä saa tunteet tulemaan pinnalle, mikä on juuri sitä, mitä etsit.

Paras tapa rakentaa sähköpostilista on käyttää ahyvämaineinen automaattivastaaja. Voit luoda automaattisia sähköpostiviestejä, jotka vievät viikkoa tulevaisuuteen, ja kun tämä on tehty,sinun ei tarvitse tehdä mitään. On monia vaihtoehtoja, mutta Aweber näyttää olevan kaikkein arvostetuin. sielläon kannustin löytää vapaata tai halvempaa vaihtoehtoa, mutta ongelmana on, että sähköpostisi saattaa olla rajallinenyhden viikossa tai ne tulevat tilaajasi roskapostikansioon.

Sähköpostiosoitteiden tulee olla vastustamattomiaja saada paremmin kaikkien uteliaisuus. Tarinankerronta on välttämätöntä tarttua mieleihin ja saada ne teemoittainajattelua. Lisätietoja copywritingistä auttaa tuottamaan arvokkaita sähköpostiviestejä, jotka antavat tilaajiesi lukemisen ja halun.

Muista rakentaa luottamus sähköpostilistallesi ennenaloitat pitching tuotteita ja haluavat myyntiä. Viranomainen tulee luottamuksesta, ja tämän ansiosta voit tehdä myynnin tulevaisuudessa.

Varmista, että kerro lukijalle, mitä tehdä. Sesaattaa olla ristiriitaista, mutta tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmisen tekeminen jotain saa parempaa vastausta kuinpyytää heitä tekemään jotain. "Rekisteröidy nyt 1-on-1 valmennukseen" olisi tehokkaampaa kuin "Haluatko ilmoittautua 1-on-1 valmennukseen?"

Toivottavasti tämä artikkeli auttaa sinua oppimaanyksi tai kaksi sähköpostilistasta. Tärkeintä on tietää, että et voi odottaa aloittamista. Se ontärkeää, että aloitat tämän tehtävän heti. Jos sinulla on epäröinti, katso Semalt Digitaalipalvelutjoten teemme asiat selväksi sinulle.

November 27, 2017