Back to Question Center
0

SEO & Digitaalinen markkinointi - Masterful Insight From Semalt

1 answers:

Kuvittele, että sinulla on kauppa ilman minkäänlaisia ​​merkkejä. Parhaimmillaan uteliaita ihmisiä voi tarkistaa tuotteet tai pyytää tuotteita, jotka eivät liity myytäväsi tuotteisiin. Mutta entä jos sinulla olisi myymälä a myytävän tuotteen oikea nimi ja kuvat? Tämä herättäisi mahdolliset asiakkaat kirjautumaan sisään, esittämään kysymyksiätuotteita ja jopa ostaa joitain tuotteita. Nämä näkymät todennäköisesti levittävät sanaa kaupassasi ja tuotteistasi muille ihmisillemikä johtaa suurempaan liikenteeseen sekä myyntiin. Ensimmäinen esimerkki on samanlainen kuin sivusto, jota ei ole optimoitu toisella Esimerkki koskee hyvin optimoitua sivustoa.

Semalt Digitaaliset palvelut, Andrew Dyhan, kuvaavat perusteellisesti strategiaa, jolla yhdistetään SEO- ja digitaalisen markkinoinnin prosessit - divan e kabir.

Mikä on SEO?

Hakukoneoptimointi (SEO) on prosessi, jonka avulla sivusto on helppo tunnistaa,helppo luokitella ja indeksoida. Perusteellisella tasolla optimointi auttaa kuluttajia löytämään yrityksesi keskellä tuhansia tai miljoonia muita yrityksiä ja on erottamaton osa digitaalista markkinointistrategiaa.

SEO pyrkii ajamaan käyttäjiä yrityksellesi verkkoalustojen avulla. Tämän saavuttamiseksi,sivustosi on sijoitettava korkealle hakukoneen tulossivulle (SERP). Jotta tämä olisi helpompi ymmärtää, tässä on täydellinen esimerkki:

Joka kuukausi verkossa on yli 14 miljardia hakua. Kuvittele mitä jos 14 miljardin haun murto-osa etsii yritystäsi. Jos haluat saada sivustosi kohdistettua liikennettä,yrityksen on sijoitettava hyvin SERP: hen, pay per click -toimintaan ja sosiaalisen median markkinointiin.

Jokaisen yrityksen menestyä, sen on mainostettava. Ja mikä tahansa online-liiketoiminta,SEO on vastaava ilmaista mainontaa. Sivuston optimointi tekee SERP: n ensimmäisellä sivulla helppoa.

Koska on yleinen käsitys siitä, että ihmiset hakevat ja tarkistavat SERP: n ensimmäiset 2 sivua,ensimmäisen sivun sijoitus antaa yrityksellesi mahdollisuuden etsiä tietoja ennen tuotteiden ostamista.

Miten SEO toimii?

Hakukoneen indeksoijat käyttävät tekstiä sivun sisällön määrittämiseentoimintoja, jotka tuovat hakutuloksia, mukaan lukien indeksointi, skannaus ja indeksointi sekä arvioinnin perinteen ja palautumisen.Elementit, joiden tiedetään vaikuttavan laatupisteeseen, ovat:

  • Seta-tunnisteet
  • Esteettömyys ja käytettävyys
  • Sivun sisältö
  • URL-osoitteet ja verkkosivuston nimet
  • Sivun suunnittelu
  • Lankojen ominaisuudet

Jotta ymmärtäisimme, miten tämä sykli toimii, on tärkeää tutustua SEO-toiminnon ominaisuuksiin:

1. Indeksoinnin:

Hakukoneilla on ohjelmisto, joka tunnetaan hämähäkkeinä tai indeksoijana, joka indeksoisisältöä verkkosivulla. Normaalisti hämähäkki ei voi havaita, onko uusi sivu lisätty tai vanha on päivitetty päivittäin. Tämän seurauksena jotkut hämähäkit eivät välttämättä käy verkkosivuilla kuukauden tai kahden ajan. Lisäksi indeksoijat eivät pysty indeksoimaan suojattua salasanaasivut, Flash-elokuvat, kuvat ja Javascript. Joten, jos sinulla on suurin osa näistä sivustossasi, kannattaa käyttää avainsanan simulaattoriaonko ohjelmisto indeksoinut niitä.

2. Indeksointi:

Kun hämähäkki lopettaa indeksoinnin, sivut tallennetaan tai indeksoidaan a jättiläinen tietokanta, jossa tarvittavat tiedot saadaan aina, kun käyttäjä syöttää tietyn avainsanan hakukoneille.

3. Haun tulos:

Aina kun haku aloitetaan, hakukone käsittelee pyynnön ja vertaa sitä indeksoidun sisällön kanssa. Tarkkojen tietojen antamiseksi hakukoneen on mitattava kaikkien sivujen ja otteluiden merkitys ne indeksoidulla tiedolla ja SERP: hen kirjoitettu avainsana.

4. Algoritmi:

Tämä on vianmääritystyökalu, joka on suunniteltu katalogoitujen avainsanojen läpi ja URL-osoitteet, joilla on merkityksellisiä lauseita. Se arvioi todennäköiset vastaukset ja palauttaa sivut hakulauseella tai hakusanoilla. Pohjimmiltaan on olemassa kolme algoritmia: paikan päällä, Off-site- ja Whole-site-algoritmit.

Jokainen algoritmityyppi tarkastelee verkkosivujen eri alueita, mukaan lukienlinkit, sisällönkuvauskentät, avainsanan tiheys ja otsikkotunnisteet. Koska hakukoneet pitävät algoritmiensa säätämistä, sinun on pidettävä ajan tasallamuutokset, jotta ylläpidettäisiin korkeita sijoituksia.

5. Nouto:

Prosessin lopputulos näkyy hakutuloksissa.

SEO: n ja digitaalisen markkinoinnin välinen yhteys

useimmat ihmiset ajattelevat, että ei ole eroa SEO ja digitaalisen markkinoinnin,selventää tätä, on tärkeää tutkia niitä syvemmin. SEO pyrkii luomaan orgaanisia tuloksia. Toisaalta, digitaalinen markkinointi on tarkoitettu kokonaisvaltaiseen online-toimintaan, joka ulottuu hakukoneoptimoinnin ulkopuolelle. Auttaa online-liiketoimintaamenestyä, sinun on otettava käyttöön uskottava digitaalinen markkinointi ja otettava käyttöön tehokas SEO-strategia.

SEO-integroitu digitaalinen markkinointi

Jotkin markkinointiasiantuntijat viittaavat kokonaisvaltaiseen SEO-järjestelmään integroituna digitaalisena markkinointi. Yhä enemmän, SEO kehittyy tehokkaaksi digitaaliseksi markkinoinniksi. Jotta ymmärtäisit tämän, sinun täytyy arvostaa kuinka paljon SEO on muuttunut vuosien varrella. Tekniikat, jotka olivat tehokkaita 90-luvulla tai 2011, ovat nyt vanhentuneita, mikä vaatii uusia menetelmiä.Nykyään on paljon enemmän tekijöitä, joita käytetään vaikuttamaan SEO: een, kuten sosiaaliseen mediaan ja hyvämaineisiin linkkeihin, toisin kuin aiemmin.

Tehokkaan SEO-strategian luominen

Jotta sinulla olisi hyvä SEO-järjestelmä, sinun on otettava käyttöön tehokas SEO strategiaa. Hyvä strategia sisältää:

1. Kohdemarkkinat:

Tehokas SEO ei ole pelkästään liikennettä sivustoosi, vaan sen pitäisi auttaa hienosäätää asiakkaiden väestötietoa ja maantieteellisiä olosuhteita varmistaaksesi, että tavoitat tuotteitasi kiinnostuneita mahdollisuuksia.

2. Mobiiliystävällinen lähestymistapa:

Google vaatii, että verkkosivustot sopivat mobiililaitteisiin ja antavat samanarvoisiatyytyväisyys käyttäjien näihin laitteisiin kuten tietokoneiden käyttäjiä.

3. Lisää vaihtoehtoja hakukoneissa:

Tehokkuuden vuoksi sivustosi ei pitäisi toimia vain yhdessä hakukoneessa mutta muiden hakukoneiden kesken.

4. Avainsanat vastaavat sijoitetun pääoman tuottoa:

Keskitä huomionne ihmisten tunnistamiseen ja niihin liittyvien avainsanojen käyttämiseen käytä tietoja tietojen etsimiseen sijoitetun pääoman tuottoprosentin takaamiseksi.

5. Laadukas sisältö ja selkeä verkkosivusto:

Verkkosivustosi tulisi olla ystävällisiä käyttäjille, selkeästi navigoille ja laadullisesti.

Viime kädessä algoritmien vaihtamisessa maailmassa sinun tulisi aina tietää se SEO on loputtava prosessi. Auttaa sinua menestymään kaikkien näiden muutosten keskellä, mieti kohdeyleisösi, luo vankka asema optimointistrategioita ja miettiä sivustosi käytettävyyttä.

November 27, 2017