Back to Question Center
0

SEO-sisällön parantaminen: Ideat semaltista

1 answers:

Paikallinen SEO ei enää käsittele sivustosi optimointia yksin. Se sisältää myös ylläpidonterveellinen suhde verkkoyhteisöön ja vahva online-läsnäolo sivustosi ja sosiaalisen median kautta. Sosiaalinen media ontullut täydellinen alusta vuorovaikutukselle asiakkaidesi kanssa - revel gear lights.

Vuonna 2009 Google alkoi integroida sosiaalisen median tietoja orgaaniseen hakuunalgoritmi. Tämä tarkoittaa, että linkittäminen sivustosi ja sosiaalisen median alustoille, kuten Facebook, Twitter ja Instagram, lisäävät sitoutumistaja paikan päällä. Tämän seurauksena sivustosi sijoitus on korkeampi.

Paikallisille yrityksille kaikki yksityiskohdat, mukaan lukien käyttötunnit, päivämäärä ja hinnoittelupitäisi olla ajan tasalla. Asiakasmenestyspäällikkö Semalt ,Frank Abagnale antaa ideoita, jotka auttavat sinua parantamaan verkkosivustoasi ja sosiaalisen median läsnäoloa saavuttaakseen korkeamman sitoutumisen ja sijoituksen.

1. Lisää blogi sivustoosi

Blogi on välttämätön kaikille verkkosivuille. Käytä sitä julkaisemaan uusimmat tiedottuotteitasi ja palveluitasi, asiakkaitasi ja paikallisyhteisöä. Jotta blogi toimisi vuorovaikutteisesti, harkitse seuraavia ideoita.

Lisää kuvia ja tarinoita asiakkaista, jotka ovat uskollisia yrityksellesi

Kysy asiakkailta kokemuksia ja suosituksia palveluiden parantamiseksi.Tämän jälkeen julkaise haastattelu ja valokuvat blogistasi. Hanki lupa ennen julkaisemista. Lähetä tarina eri sosiaalisen median kauttaja luoda linkki blogikirjallesi. Tämä on hyvä tapa sitouttaa asiakkaitasi. He tuntevat olevansa arvossa.

Lähetä kuvia yrityksestä eri aikoina

Lähetä kuvia säännöllisesti ja kuvaile niitä. Lähetä samat valokuvat sosiaaliseenmedia-alustoille ja myös linkki takaisin sivustoosi. Päivitä Google My Business, Yahoo paikalliset ja Bing Places -kuvat valokuvien avulla.

Sisältää tietyn tuotteen tai merkinnän

Tämä auttaa säännöllisesti pitämään asiakkaasi ajan tasalla palveluistasi.

Tee yritystoimintaan liittyvä kauhuhistoria

Oletetaan, että olet kuivapesu, kerro siitä, että pestäsi hyvin likainen mekko. Kirjoittaatarina siitä, miten tämä mekko oli likainen ja niin edelleen. Yritys ei voi hukata kauhutarinoita. Etsi yksi ja viesti siitä blogissasi jasitten jakaa se sosiaalisessa mediassa.

2. Yhdistä vaikutusvaltaisten ihmisten kanssa yhteisöstäsi

Käytä sosiaalisen median sivuja yhteydenpidossa näkyvien ihmisten kanssa, kuten alueen kuuluisuuksia.Keskustele heidän kanssaan jakamalla juttujaan jne. Nämä paikalliset henkilöt voivat auttaa markkinoimaan tuotteitasi ja palveluitasi. Kun he vastaavatkommenttisi jne., jotkut ihmiset näkivät sen hyväksynnänä.

3. Tee viruksia

Kun luot jotain, joka menee viralille sosiaalisessa mediassa, monet ihmiset tuntevat mielenkiintoiseltayrityksessä tai yrityksessä. Ihmiset alkavat etsiä yrityksesi ja hakukoneet tunnistavat sen tuloksena.

4. Yhdistä Online-yhteisöösi

Käytä paikallisia tapahtumia yhteyden luomiseen yhteisön kanssa. Lähetä tapahtumia lähistöltäsisosiaalisessa mediassa ja blogissa. Fanit todennäköisesti jakavat viestit, jotka tekevät monista ihmisistä tietoisia yrityksestänne / yrityksestänne. Voit myös lisätä paikallisentapahtumakalenteri sivustoosi. Varmista, että se päivitetään säännöllisesti.

Paikallinen SEO on onnistunut, optimoi se korkeamman sijoituksen hakukoneet jasitten luo uusi sisältö blogistasi ja sosiaalisen median viesteihin. Sosiaalisessa mediassa olevien asiakkaiden sitoutuminen johtaa suurempaan liikenteeseen sivustoosija siten korkeamman sijoituksen hakukoneille.

November 27, 2017