Back to Question Center
0

Tulevat Evitare Le Sanzioni Di Google Durante La Creazione Di Collegamenti - Le Preoccupazioni Degli Esperti Di Semalt

1 answers:

Kun teet sivuston optimoinnin optimointipalveluja, monet virheet saattavat aiheuttaa sen, että Google rangaistaisi sivustosi. Tämä ei vain rango uros mutta myös tekee SEO Suton SEO hyödytön. Esimerkkinä voidaan mainita, että voit ostaa linkin kaavoista, jotka ansaitsevat välittömän rangaistuksen - parco giochi coperto emilia romagna pizza. Tästä syystä Google ei ole muuta vaihtoehtoa kuin työskennellä algoritmilla.

Igor Gamanenko, vastuussa asiakkaiden menestyksestä Semalt , spiega come evitare le penali di Google durante la creazione di link.

Google hyödyntää algoritmia, jotta ne julkaisevat verkkosivustot niiden hakujen kyselyssä. Seuraavat kaksi käytäntöä ovat:

Rilevanza del contenuto.

Tämä on mitä tarkoituksenmukaista, koska sivustosi sisältö perustuu tiettyyn kyselyyn. Esimerkiksi, voidaan etsiä "un mal di testa". Google voisi mieluummin sisällyttää sivustoja lääkkeistä migreeniin ennen kaikkea.

Autorità del sito web.

Tämä on laillista hallintotapaa ja sisältöäsi. Esimerkiksi Google voisi luokitella Amazonin ensisijaisesti kyselyyn etsimisestä johtuen heidän poikkeuksellisesta osaamisestaan ​​myynnin ohjaamiseksi. Esiste un'autorizzazione di dominio, kuten koko verkkosivusto, ja sivunvolyymi, joka on luokiteltu erityinen sivu.

Sia l'autorità che la pertinenza plays a crucial role in the ranking of your website. Google kuitenkin hyödyntää laadun ja määrällisen linkin sisääntuloon, joka ilmaisee sivuston yhden sivun.

Tule lega l'influenza sull'autorità.

Käänteisin työhön, jonka tarkoituksena on saada viranomaisilta toinen verkkosivusto. Kun on linkki sivusi, on olemassa joitain linkitettyjä viranomaisia ​​sivulle ja koko sivustolle..Tämä on ilmeinen tekijä, jonka luominen linkkejä sivustoihin autorevoli on paras asia, mutta vaikein tehtävä.

I legami di costruzione vaatono un modo intelligente e naturale. Tropi collegamenti dannosi voi aiheuttaa yhden rangaistuksen. Googlein algoritmi di Penguin di penalizza linkit manipulativiin alentamalla luokituksia, joita voi olla vaikea korjata. La buona pratica sta lasciando che le persone realmente creino dei collegamenti ai tuoi contenuti.

Sfide comuni quando guadagnano link

1. Incongruenza.

Costruire link ei ole vakuus, että yksilöiden on liityttävä sivustoosi. Infatti, voi saada monia linkkejä ilman suurta sosiaalisen median markkinointia. Muissa postissa voit vastaanottaa monia näkemyksiä ja napsauttaa sosiaalisia mediaita, mutta kukaan ei napsauta sen verkkosivua. Tämä lähestymistapa on tätä ja monia muita rajoituksia.

2. La velocità del tuo sito web.

Il tuo sivustosi olla riittävän tunteva, jotta ei menetettäisi vapaaehtoisen kävijää. Vastaa laaja-alaisen banda sisällöstä. Hidas nopeus vi darà un'autorità inferior. Voi olla velvoittaa ottamaan vastaan ​​kävijöitä luonnollisesti guadagnati.

3. Punteggio dell'autorità.

L'algoritmo pinguino käyttää pisteytystä viranomaisen teidän backlinksisi su una scala di 0-100. Laatusertifikaatit ovat erittäin tärkeitä. Esimerkiksi, käänteiset linkit sivuston tekijöille merkitsevät enemmän viranomaisia ​​sivustollesi kuin pikemminkin sivustosta, jolla on vähemmän valtuuksia. Tämä on ilmeisesti suurin osa bloggaajista manuaalisesti linkitettyä.

Conclusione

Il processo di costruzione del collegamento dovrebbe essere fatto naturalmente per evitare penalizzazioni SEO. Dai suggerimenti di cui sopra, è chiaro che puoi guadagnare qualità backlink utilizzando metodi che non sono elencati in blacklist dal Google algoritmo. Esimerkki, julkaisutoiminnan luominen, laadun luominen tai lisäämällä arvokkaita rahasuorituksia verkkosivustollesi luonnollisella tavalla.

November 27, 2017