Back to Question Center
0

Vihjeitä siitä, miten voittaa kilpailijaasi SEO: ssä

1 answers:

SEO on sekä pitkän aikavälin strategia että kustannustehokas kampanjatakaa kattavat palkanmaksut kahden vuoden enimmäisaikataulussa ja vähintään 6 kuukauden aikajakso. Kun se tulee SEO,sijoituksesi voi nousta ja laskea jyrkästi yhden päivän aikajanalla. Hyvä esimerkki on osakekurssien vaihtelu vuonna 2008pörssissä, jossa hyödykkeillä voi olla jopa 20%: n hinnanalennukset - hospedagem wordpress gratis.

Googlen verkkosivujen ranking-algoritmi muuttuu säännöllisestimikä johtuu useista syistä ja strategioista, jotka ovat tärkein tekijä, joka vaikuttaa muutoksiin. Asiakkaat, jotka nauttivat tarkkailustapäivittäinen sijoittaminen voi aiheuttaa melko pettymyksiä.

Asiakkaana sinun ei tarvitse herätä hälytystä, kun yksi teistätärkein SEO-kilpailija ylittää arvokkaan avainsanasi Google-rankingissa. Kuitenkin kaatuminen tekee sinut laittaa pitkän aikavälinstrategioita, joilla saadaan korkeat rankingit uudelleen. Johtava asiantuntija Semalt Digital Services, Andrew Dyhan antaa luettelon viidestä viidestä tavasta, joiden avulla voit ylpeillä kilpailijoillesi SEO: ssä.

Luo arvokkaita yhteyksiä

Zoomaa kilpailijalle, joka on korkealla sijallakuin kolme viikkoa voi olla vähän hankala. Jos haluat ylittää tällaisen kilpailijan SEO, yritä luoda arvokkaampia yhteyksiä kattavavaikutteita liiketoimintaasi. Jotta sisältösi näkyisi näkyvämpiä, luo hyvä verkosto korkeammalle sijoittautuneille julkaisijoille javaikuttajia. Strategiassa sisältösi jaetaan maailmanlaajuisilla alustoilla ja ansaitsee hyviä linkkejä.

SEO-kilpailijan sijoittaminen häpeään, yritä työskennellä BuzzSumon kanssa,luotettava tutkimusväline, joka tunnistaa alan parhaita vaikuttajia.

Tuottaa laadukasta sisältöä

Kun se tulee SEO, tarve tuottaa korkealaatuisiasisältöä ei voida korostaa tarpeeksi..Saada kilpailijasi, joka kilpailee sinut SEO-palveluun, ottakaa käyttöön muita vaihtoehtojasisällön muotoa, kuten videoita ja info-grafiikkaa. Rakenna hyviä linkkejä käsittelemällä alkuperäistä sisältöä ja alkuperäistätutkimus.

Käytä kilpailijan linkkiprofiilia

SEO: ssä vahvuuksien ja heikkouksien tunnistaminen onvälttämätön edellytys johdonmukaisten tuottojen toteutumiselle. Saapuvien linkkien yleisesti käytetään SEO. Hyödynnäsaapuvat linkit, joiden avulla voit selvittää kilpailijasi ja tunnistaa niiden vahvuudet. Kun olet tunnistanut kilpailijan vahvuudet, ylennät neSEO ei ole vaikea tehtävä.

Käytettävissä on monenlaisia ​​työkalujatulo- ja heikkoudet tunnistetaan. Keskity vahvuuksiisi ja toimi heikkouksiasi ylentämälläkilpailija SEO: ssa.

Hyväksy paikalliset SEO-strategiat

Kuten olen aiemmin todennut, SEO on pitkän aikavälin strategiaedellyttää, että asiakas on älykäs selviytyäkseen kovaa kilpailua. Sen sijaan, että käsittelet kansallisia alustoja, harkitse priorisointiapaikallisen SEO-strategian ja työn listalle paikallisessa 3-pakkauksessa. Tällä tavoin sisältösi näkyy paremmin, osuudet ja paljon muutalinkkejä. Myös paikallisia indikaattoreita, kuten otsikoita, sisältöä ja meta-kuvauksia.

Muutaman viikon kuluttua aloitat tuntemuksenedistystä SEO-kampanjassasi, joka auttaa sinua ylittämään kilpailijaasi.

Tarjoa monenlaisia ​​tuotteita

Tarjoaa monipuolisia tuotteita online-liiketoiminnallasiolet paremmassa asemassa verrattuna kilpailijallesi. Eri tuotteiden tarjoaminen avainasemassa on etsiä keino ylittää teidänvastustaja joutuu kohtaamaan kovaa kilpailua kampanjassasi. Useita tuotteita, joita vastustajasi ei tarjoa, onauttavat sijoittamaan uudelleen SEO-strategiasi ja antavat sinulle valtavia etuja.

Paras asia SEO on toteutuminen johdonmukaistapalaa pitkällä aikavälillä. Edellä mainitut näkökohdat eivät rajoitu lyhytaikaiseen toteutukseen, vaan ne ovat melko potentiaalisia vaihtoehtoja, jotka auttavat sinuaolla kärkipaikoilla ajan myötä. Jotta vältät, että kilpailijasi on ylittänyt SEO-sivuston, pidä aina tarkkaavaista ja monipuolista linjaatuotteisiisi.

November 27, 2017